Aanbod leermiddelen schooljaar 2019-2020 nu online!

woensdag 16 jan. 2019
Aanbod leermiddelen schooljaar 2019-2020 nu online!

Het samenstellen van de leermiddelenlijst is een belangrijk moment in het jaar. Om u hierbij te ondersteunen, kunt u nu op onze website alle informatie over ons aanbod voor vmbo, mbo en cursus- en contractonderwijs voor schooljaar 2019-2020 vinden.


Doorlopende leerlijn voor het vmbo
Om uw leerlingen goed voor te bereiden op het CSPE kunt u voor schooljaar 2019-2020 voor het vmbo gebruik maken van onze twee methoden: Expeditie Groen voor de onderbouw en Profiel Groen voor de bovenbouw. Afgelopen jaar verschenen de eerste twee delen van de splinternieuwe methode Expeditie Groen. Inmiddels maken veel scholen gebruik van onze nieuwe methode en hebben we al veel enthousiaste reacties mogen ontvangen. Voor de komende maanden staat de verschijning van de twee leerwerkboeken voor leerjaar 2 op de rol. Hiermee is het lesmateriaal voor schooljaar 2019-2020 compleet waarmee u uw vmbo-leerlingen in klas 1 en 2 op een eigentijdse wijze kennis laat maken met de vele mogelijkheden die de groene sector hen biedt. Wist u dat de methode Expeditie Groen u een doorlopende leerlijn naar de bovenbouw biedt? Zowel theorie als praktijk die in het examen terugkomt, worden in de onderbouw aangeboden op een manier die past bij de doelgroep. Zo beginnen leerlingen met een goede basis aan de bovenbouw.

Om vorm en inhoud te geven aan de Profiel- en Keuzedelen in de bovenbouw, kunt u voor het vierde jaar op rij gebruik maken van onze methode Profiel Groen. 

Startpagina’s en losse modulen voor uw mbo-opleiding
Ook in schooljaar 2019-2020 kunt u voor uw mbo-opleiding gebruik maken van de Startpagina van uw vakgebied. Daarnaast is het merendeel van de modulen op de Startpagina’s als losse digitale of papieren module in onze webshop verkrijgbaar.

Zoals u gewend bent, worden de Startpagina’s elk jaar verrijkt met nieuwe en vernieuwde leermiddelen. Nieuw is dat we de komende jaren bij steeds meer modulen toetsen en praktijkopdrachten ontwikkelen. Ook wordt voor schooljaar 2019-2020 de docentenversie van de Startpagina’s verder uitgebreid. Zo wordt er extra docentenmateriaal zoals antwoorden, overzichten en vaak ook Powerpoints toegevoegd. 

Om de Startpagina 2019-2020 te bekijken, kunt u vanaf 1 maart aanstaande kosteloos een proeflicentie van zes weken* ontvangen. Wilt u deze als eerste in uw mailbox, schrijf u dan nu alvast in.

Bekijk onze splinternieuwe catalogi voor schooljaar 2019-2020!
Alle informatie over onze leermiddelen voor het vmbo, mbo & cursus- en contractonderwijs op een rij? Dat kan! Bekijk snel onze splinternieuwe catalogi op deze website! Dit jaar bieden we voor het mbo voor het eerst één catalogus in plaats van een catalogus per sector. Voor het vmbo vindt u op onze website brochures voor de methode Expeditie Groen en de methode Profiel Groen. Wilt u liever een papieren versie ontvangen? Laat ons dit dan weten.

Meer informatie & bestellen 
De Startpagina’s 2019-2020 voor het mbo zijn vanaf 1 maart 2018 in onze webshop en via de schoolleveranciers te bestellen. De verwachte verschijningsdatum van de overige uitgaven en de prijzen vindt u nu in onze webshop.

Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op. 

* De proeflicenties zijn uiterlijk tot 1 augustus geldig!