Aansprekende e-learning voor cursus IPM-Knaagdierbeheersing

donderdag 30 sep. 2021
Aansprekende e-learning voor cursus IPM-Knaagdierbeheersing

Nu beschikbaar! Aansprekende e-learning voor de cursus IPM-Knaagdierbeheersing (IPM-KBA). 

Uw cursisten op een interactieve en aansprekende manier opleiden voor het examen IPM-KBA? Dit doet u met de nieuwe interactieve e-learning van De Groene Wereld (initiatief van het Ontwikkelcentrum)
.

Vanaf 2023 geldt nieuwe regelgeving voor de bestrijding van knaagdierbeheersing. Alle boeren en tuinders die op eigen bedrijf met biociden werken om ratten te weren of beheersen, dienen in het bezit te zijn van de licentie IPM-KBA. Om te borgen dat uw cursisten optimaal worden opgeleid hebben wij in nauwe samenwerking met het KAD en de AOC’s de compleet nieuwe e-learning IPM-Knaagdierbeheersing ontwikkeld.

De belangrijkste informatie in het kort:

  • Aansprekende interactieve e-learning;
  • Naadloze aansluiting nieuwe wetgeving & examen IPM-KBA;
  • Praktijk staat centraal;
  • Bevat alle benodigde kennis en inzichten ter voorbereiding op (her)certificering;
  • Flexibel in uw cursussen in te zetten;
  • 24/7 inzicht vorderingen cursisten;
  • Prijs per licentie: € 49;
  • Nu beschikbaar!

Meer weten over de nieuwe e-learning IPM-Knaagdierbeheersing of direct bestellen? Klik hier voor alle informatie.

De Groene Wereld
De e-learning IPM-Knaagdierbeheersing is het eerste product onder de vlag van De Groene Wereld. Het Ontwikkelcentrum en De Groene Wereld horen bij en naast elkaar. Met De Groene Wereld slaan we als organisatie een nieuwe weg in. Als gespecialiseerde ontwikkelaar van leermiddelen voor de groene sector, verbinden wij kennis en ervaring voor duurzaam leren. Wij ontwikkelen moderne, uitdagende leermiddelen voor het vmbo, mbo én het bedrijfsleven. Leermiddelen waarin het mooie groene beroep centraal staat, die leerlingen, studenten en cursisten opleiden tot bekwame beroepsbeoefenaars en die enthousiasmeren voor de verduurzaming van de groene sector en de wereld. Binnenkort meer hierover!

Heeft u naar aanleiding van dit bericht vragen, neem dan contact op met onze collega Joris Derksen (j.derksen@ontwikkelcentrum.nl / 0318-642992). Hij spreekt u graag via een online afspraak of – veilig – op uw school.