Bekijk als eerste de Startpagina 2019-2020 voor het mbo!

dinsdag 12 feb. 2019
Bekijk als eerste de Startpagina 2019-2020 voor het mbo!

Bent u zich aan het oriënteren op leermiddelen voor komend schooljaar? Wij helpen u graag bij het maken van een goede keuze. Vanaf 1 maart aanstaande kunt u daarom kosteloos een proeflicentie op de Startpagina 2019-2020 van uw vakgebied aanvragen. Schrijf u nu alvast in en ontvang als eerste een proeflicentie in uw mailbox!

De Startpagina's voor het mbo bieden u en uw studenten actuele en professionele leermiddelen voor uw vakgebied. Zoals elk jaar worden ze verrijkt met nieuwe en vernieuwde leermiddelen. Nieuw is dat de komende jaren bij steeds meer modulen toetsen en praktijkopdrachten worden ontwikkeld. Ook wordt voor schooljaar 2019-2020 de docentenversie van de Startpagina’s verder uitgebreid. Zo wordt er extra docentenmateriaal zoals antwoorden, overzichten en vaak ook Powerpoints toegevoegd. 

Schrijf u nu in! 
Bekijk als eerste de Startpagina's 2019-2020! Met een proeflicentie heeft u zes weken toegang* tot de docentenversie van de Startpagina van uw keuze. Schrijf u nu in!  

Heeft u al een licentie op één van de Startpagina’s van dit schooljaar? Log dan in op MySpot, onze digitale leeromgeving (https://myspot.ontwikkelcentrum.nl). Vanaf 1 maart aanstaande ziet u de nieuwe Startpagina voor schooljaar 2019-2020 bij uw lesmateriaal staan. Zo kunt u gemakkelijk de nieuwe leermiddelen bekijken, of u alvast voorbereiden op komend schooljaar!

Meer informatie
Meer informatie over ons aanbod voor het mbo en de Startpagina's 2019-2020 vindt u in onze interactieve catalogus en op onze website! Heeft u nog vragen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. 

* De proeflicenties zijn uiterlijk tot 1 augustus geldig!