Bekijk gratis de verrijkte digitale modulen van Profiel groen

donderdag 11 mei. 2017
Bekijk gratis de verrijkte digitale modulen van Profiel groen

De vmbo-methode Profiel Groen is hot! Inmiddels gebruiken meer dan 2000 leerlingen de digitale modulen van de methode. Bent u benieuwd naar de digitale versie? Vanaf nu tot en met 30 juni 2017 kunt u gratis de verrijkte digitale modulen van de methode Profiel Groen bekijken. Mis het niet en schrijf u nu in!

Profiel Groen is dé lesmethode die u helpt inhoud te geven aan het Profiel- én het Keuzedeel van het nieuwe vmbo-examenprogramma Profiel Groen. De methode bestaat uit vier Profielmodulen en dertien Keuzevakken en is zowel op papier als digitaal beschikbaar.

In de maanden mei en juni heeft u de mogelijkheid om een kijkje in de verrijkte digitale modulen van de methode te nemen. In de digitale modulen vindt u op een aansprekende wijze alle lesstof die uw leerlingen nodig hebben ter voorbereiding op het centraal examen. Theorie wordt afgewisseld met aansprekende opdrachten en interactieve extra’s waaronder video’s, animaties, infographics en links. Ook vindt u in de digitale Profielmodulen de recent ontwikkelde verrijkende elementen bij de methode Profiel Groen.

Werkt u met de lesboeken?
Om gebruik te maken van de interactieve extra’s zoals video’s, animaties, infographics en links en het verrijkende materiaal, hebben we bij elke papieren module een online Servicepagina ontwikkeld. Nieuw is dat u bij aanschaf van een papieren module twee jaar toegang tot de bijbehorende Servicepagina heeft. Heeft u al lesboeken in huis, dan kunt u voor de bijbehorende Servicepagina een licentie per module in onze webshop bestellen.

Schrijf u nu in!
Bent u benieuwd naar de verrijkte digitale modulen van de methode Profiel Groen? Schrijf u dan nu in! Meer informatie over de methode is hier te vinden. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.