Bekijk nu de Startpagina’s 2019-2020 voor het mbo!

vrijdag 01 mrt. 2019
Bekijk nu de Startpagina’s 2019-2020 voor het mbo!

Vanaf nu zijn onze Startpagina’s voor schooljaar 2019-2020 in onze webshop verkrijgbaar. Bent u zich aan het oriënteren op leermiddelen voor komend schooljaar en bent u benieuwd of dit wat voor uw onderwijs is? Wij helpen u graag bij het maken van een goede keuze. Vraag daarom nu een gratis proeflicentie op de Startpagina van uw vakgebied aan!

De Startpagina’s 2019-2020
Met onze Startpagina's voor het mbo hebben u en uw studenten toegang tot actuele en professionele leermiddelen voor niveau 2, 3 en 4 van uw vakgebied. Handig als u in uw lessen met studenten op meerdere niveaus werkt! Zoals elk jaar zijn de nieuwe Startpagina’s verrijkt met nieuwe en vernieuwde leermiddelen. Ook nieuw is dat de komende jaren bij steeds meer modulen toetsen en praktijkopdrachten worden ontwikkeld. Deze vindt u in de nieuwste KennisKiem-modulen. Daarnaast wordt voor schooljaar 2019-2020 de docentenversie van de Startpagina’s verder uitgebreid. Zo wordt er extra docentenmateriaal zoals antwoorden, overzichten en vaak ook Powerpoints toegevoegd. 

De Startpagina’s zijn beschikbaar voor de vakgebieden Bloem, Groen en Styling, Dierverzorging, Groene Ruimte, Plant, Groen Grond Infra, Veehouderij, Paard en Voeding. Om invulling aan uw lessen voor studenten op niveau 1 te geven, bieden wij u de Startpagina Entree. 

De Startpagina 2019-2020 bekijken?  
Vraag gratis een proeflicentie aan! Met een proeflicentie heeft u toegang* tot de docentenversie van de Startpagina(’s) van uw keuze. 

Heeft u al een licentie op één van de Startpagina’s van dit schooljaar? Log dan in op MySpot, onze digitale leeromgeving (https://myspot.ontwikkelcentrum.nl). U ziet de nieuwe Startpagina voor schooljaar 2019-2020 bij uw lesmateriaal staan. Zo kunt u gemakkelijk de nieuwe leermiddelen bekijken, of u alvast voorbereiden op komend schooljaar!

Meer informatie
Meer informatie over ons aanbod voor het mbo en de Startpagina's 2019-2020 vindt u in onze interactieve catalogus en op onze website! Heeft u nog vragen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. 

Meteen de Startpagina’s bestellen?
Ga dan naar onze webshop

* Uw proeflicentie is zes weken geldig en loopt tot uiterlijk tot 1 augustus 2019!