Bekijk nu de Startpagina’s 2020-2021 voor het mbo!

maandag 02 mrt. 2020
Bekijk nu de Startpagina’s 2020-2021 voor het mbo!

Bent u zich aan het oriënteren op leermiddelen voor komend schooljaar? Wij helpen u graag bij het maken van een goede keuze. U kunt daarom vanaf nu gratis een proeflicentie op de Startpagina voor uw vakgebied voor schooljaar 2020-2021 aanvragen! 

De Startpagina’s voor het mbo in het kort: 

  • Toegang tot alle beschikbare en meest actuele digitale leermiddelen voor uw vakgebied voor één vaste prijs, inclusief de nieuwste KennisKiem-modulen.
  • Leermiddelen zijn arrangeerbaar en flexibel in te zetten.
  • Aansluiting op het examenprogramma (HKS).
  • Helder en overzichtelijke opzet met voor de beroepspraktijk herkenbare thema’s.
  • Elk jaar weer de beschikking over de nieuwste leermiddelen.
  • Verbeterde zoekfunctionaliteit waarmee zoeken op de Startpagina’s vanaf komend schooljaar gemakkelijker dan ooit is.
  • Leermiddelen voor niveau 2, 3 en 4.
  • Geschikt voor alle devices.
  • Docentenversie met extra ondersteunend materiaal zoals overzichten, antwoorden en Powerpoints.

Nieuw
Nieuw dit jaar zijn o.a. de Startpagina’s* Dier 2020-2021 en de Startpagina’s Agro Productie, Handel en Technologie 2020-2021. Met de Startpagina Dier 2020-2021 heeft u toegang tot zowel de Startpagina Dierverzorging, de Startpagina Paard en de Startpagina Veehouderij. Met de Startpagina Agro Productie, Handel en Technologie 2020-2021 heeft u toegang tot de Startpagina’s Plant, Veehouderij en Groen, Grond, Infra. Van beide nieuwe Startpagina’s is ook een docentenversie beschikbaar.

De Startpagina 2020-2021 bekijken?  
Neem voor een proeflicentie contact met ons op via support@ontwikkelcentrum.nl.

Heeft u al een licentie op één van de Startpagina’s van dit schooljaar? Log dan in op MySpot, onze digitale leeromgeving (https://myspot.ontwikkelcentrum.nl). U heeft tot 1 augustus 2020 gratis toegang tot de Startpagina voor schooljaar 2020-2021. Zo kunt u gemakkelijk de nieuwe leermiddelen bekijken, of u alvast voorbereiden op komend schooljaar! 

Meer informatie & de Startpagina’s bestellen
Om uw Startpagina voor schooljaar 2020-2021 te bestellen, gaat u naar onze webshop

Meer informatie over ons aanbod voor het mbo en de Startpagina's 2020-2021 vindt u in onze interactieve catalogus en op onze website! Heeft u nog vragen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

* Om te borgen dat uw studenten toegang hebben tot alle leermiddelen op deze Startpagina's, dienen uw studenten ook de studentenversie van de combinatie Startpagina aan te schaffen. 
** Uw proeflicentie is zes weken geldig en loopt tot uiterlijk tot 1 augustus 2020!