Bestel docentenmateriaal bij uw leermiddelen!

dinsdag 26 jun. 2018
Bestel docentenmateriaal bij uw leermiddelen!

De zomervakantie staat voor de deur! Bereid u alvast voor op het nieuwe schooljaar en bestel extra ondersteunend docentenmateriaal bij uw leermiddelen.

Bent u vmbo-docent en gaat u schooljaar 2018-2019 aan de slag met bijvoorbeeld de nieuwe methode Expeditie Groen voor de onderbouw? Of heeft u docentenmateriaal bij de methode Profiel Groen voor de bovenbouw nodig? U vraagt eenvoudig op onze website de gratis docentenhandleidingen en antwoordoverzichten bij de methoden Expeditie Groen en de methode Profiel Groen aan. Klik hier. 

Speciaal voor het mbo bieden wij nieuwe docentenversies van de Startpagina’s 2018-2019. Naast toegang tot al onze digitale leermiddelen voor uw vakgebied heeft u met de docentenversie van een Startpagina de beschikking over extra ondersteunend materiaal zoals antwoorden op vragen en toetsen, een overzicht van het Kwalificatiedossier en de beschikbare leermiddelen én Powerpoints per hoofdstuk ter instructie. De docentenpagina’s kunnen voor een prijs van € 92,50 per licentie (normale prijs: € 125,00) worden besteld via het bestelformulier op onze website/webshop.

Hulp nodig?
Heeft u hulp nodig bij het bestellen van docentenmateriaal? Neem dan contact met ons op via 0318-642992 of support@ontwikkelcentrum.nl.