De vernieuwde methode Profiel Groen is beschikbaar!

dinsdag 28 jan. 2020
De vernieuwde methode Profiel Groen is beschikbaar!

De vernieuwde editie van de methode Profiel Groen is vanaf nu in onze webshop beschikbaar! Met de vernieuwde profieldelen voor de bovenbouw van het vmbo bereidt u uw leerlingen beter dan ooit tevoren voor op het theorie- én het praktijkdeel van het CSPE van Profiel Groen.

De vernieuwde methode Profiel Groen in het kort:

  • De vernieuwde methode Profiel Groen sluit naadloos aan het op het theorie- én het praktijkdeel van het CSPE. Uw leerlingen gaan actief met elke profielmodule aan de slag. Nieuw: Met behulp van de werkboeken werken uw leerlingen vraaggestuurd de essentiële, compacte theorie door.
  • De praktijk staat meer dan ooit centraal. Met de vernieuwde editie zijn uw leerlingen minstens 60% - 75% van de tijd bezig met de praktijk! 
  • Ook biedt de vernieuwde methode u en uw leerlingen optimaal gemak. Door een vaste omvang en heldere structuur weten u en zij precies waar u en uw leerlingen aan toe zijn.
  • De vernieuwde editie van de methode Profiel Groen biedt samen met de methode Expeditie Groen een doorlopende leerlijn van de onderbouw van het vmbo, naar de bovenbouw en naar het mbo.
  • U bepaalt hoe u uw lessen vormgeeft en welke manier van lesgeven het best bij u en uw leerlingen past. De methode is blended – een mix van papier en digitaal – en volledig digitaal beschikbaar.

Lees meer over de vernieuwde methode Profiel Groen hier op onze website en download de methodewijzer.

Vraag een gratis proeflicentie aan!

Bent u benieuwd naar het nieuwe lesmateriaal van de vernieuwde Profiel Groen? U kunt het lesmateriaal op diverse manieren bekijken:

  • Krijg nu een indruk van de profielmodules in onze webshop! Bij ieder werk- en informatieboek vindt u een inkijkexemplaar van het papieren lesmateriaal van de betreffende profielmodule.
  • Vraag een gratis proeflicentie op de online omgeving aan! Met een proeflicentie heeft u 4 weken toegang tot de digitale versie (de online omgeving met al het lesmateriaal) van het profieldeel (-en) van uw keuze.

Meteen de vernieuwde methode Profiel Groen bestellen?

Ga dan naar onze webshop!