Denk mee over de inhoud van nieuw lesmateriaal voor Bloem!

dinsdag 31 okt. 2017
Denk mee over de inhoud van nieuw lesmateriaal voor Bloem!

Bent of kent u een mbo-docent Bloem & Styling, lees dan verder! Voor komend schooljaar werken wij in nauwe samenwerking met docenten en ondernemers aan nieuwe leermiddelen voor het vakgebied Bloem & Styling. Wij vroegen u onlangs al mee te denken over onderwerpen waar u graag lesmateriaal voor zou willen. In dit onderzoek gaven u en uw collega-docenten aan onder andere behoefte hebben aan modulen als ‘Product in de keten’ en ‘Trends in styling’.

De concept-inhoudsopgaven van deze twee modulen zijn inmiddels gereed en leggen we graag aan u voor. Zo zijn we benieuwd of de opbouw van de modulen logisch is? Of alle essentiële onderwerpen worden behandeld? En of u de inhoud aantrekkelijk vindt?

Het doel is om vernieuwende leermiddelen te ontwikkelen die aansluiten bij uw wensen. We roepen daarom alle docenten Bloem & Styling op om mee te denken over de inhoud van deze twee modulen. Vraag dus ook uw collega’s om mee te kijken en feedback te geven! Het beantwoorden van de vragen kost u maximaal vijf minuten van uw tijd, maar is voor ons erg waardevol. Bekijk de inhoudsopgaven en geef uw reactie!