Docentenmateriaal methode Profiel Groen nu beschikbaar!

donderdag 02 apr. 2020
Docentenmateriaal methode Profiel Groen nu beschikbaar!

Mogelijk willen u en uw collega’s naast het geven van afstandsonderwijs de eerste voorbereidingen treffen voor het komende schooljaar. Dan komt het vers van de pers beschikbare docentenmateriaal van de vernieuwde editie Profiel Groen wellicht goed van pas! Het nieuwe docentenmateriaal is vanaf nu in onze webshop beschikbaar.

De vernieuwde methode Profiel Groen voor de bovenbouw van het vmbo bereidt uw leerlingen beter dan ooit voor op het theorie- en het praktijkdeel van het CSPE van Profiel Groen.

Docentenversie

Om u als docent te ondersteunen is er voor iedere profielmodule een speciale docentenversie beschikbaar. De docentenversie bestaat uit het papieren werkboek van de betreffende profielmodule en toegang tot de bijbehorende online docentenomgeving. In de online docentenomgeving vindt u naast al het digitale leerlingenmateriaal extra ondersteunend materiaal voor u als docent waaronder toetsen, eindopdrachten, antwoorden en handleidingen.

De kosten voor het docentenmateriaal van de vernieuwde editie zijn €49,50 per profielmodule. De docentenlicentie is tot 1 augustus 2022 geldig en wordt kosteloos verlengd gedurende de periode waarin uw school met de editie 2020 van de methode Profiel Groen werkt.

Waarom de vernieuwde editie Profiel Groen?

De vernieuwde editie van de methode Profiel Groen in het kort:

  • Naadloze aansluiting op het theorie- én het praktijkdeel van het CSPE
  • De praktijk staat meer dan ooit centraal
  • Optimaal gemak voor u en uw leerlingen
  • Doorlopende leerlijn vmbo-onderbouw - vmbo-bovenbouw – mbo

Meer informatie?

Wilt u het docentenmateriaal van de vernieuwde methode Profiel Groen direct bestellen? Ga dan naar onze webshop. Alle informatie over de vernieuwde methode Profiel Groen vindt u in onze catalogus en hier op onze website.