Gewasbescherming gaat digitaal!

donderdag 23 jan. 2020
Gewasbescherming gaat digitaal!

De vernieuwde cursusboeken Uitvoeren gewasbescherming en Bedrijfsvoeren gewasbescherming zijn nu in onze webshop te bestellen. Naast de papieren uitgaven is het vernieuwde cursusmateriaal nu ook digitaal verkrijgbaar.

Iedereen die beroepsmatig gewasbeschermingsmiddelen gebruikt, verkoopt of opslaat, moet in het bezit zijn van een licentie Gewasbescherming. Met de cursusboeken Uitvoeren gewasbescherming en Bedrijfsvoeren gewasbescherming heeft u alle vereiste lesstof om uw studenten op te leiden voor het examen van het Vakbekwaamheidsbewijs Gewasbescherming A en B.

De vernieuwde cursusboeken:

  • gaan over de laatste ontwikkelingen op het gebied van geïntegreerde en duurzame gewasbescherming.
  • zijn geactualiseerd op het gebied van voorschriften en wetgeving zoals het Activiteitenbesluit en de nieuwste richtlijnen omtrent techniek.
  • zijn opgebouwd aan de hand van het IPM-principe.
  • zijn mede ontwikkeld door vertegenwoordigers van verschillende sectoren en branches.
  • zijn afgestemd op de kennisexamens Gewasbescherming A en B van de Groene Norm.

Nieuw: digitaal beschikbaar

Nieuw is dat de cursusboeken Uitvoeren gewasbescherming en Bedrijfsvoeren gewasbescherming nu ook digitaal beschikbaar zijn. In het digitale cursusboek wordt de theorie ondersteund met interactieve vragen, links naar video’s en websites en andere hulpmiddelen. Maakt u gebruik van het papieren cursusboek, dan heeft u direct de beschikking over de digitale versie van dit cursusboek.

Meer informatie & direct bestellen

Wilt u meer informatie over de vernieuwde cursusboeken of direct bestellen, ga dan naar onze webshop. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0318-642992 of support@ontwikkelcentrum.nl