Gezocht inhoudsdeskundigen voor nieuwe video-/redactieteams

dinsdag 09 mrt. 2021
Gezocht inhoudsdeskundigen voor nieuwe video-/redactieteams

Leermiddelen maken we samen. Voor onze nieuw op te zetten video-/redactieteams voor diverse vakgebieden binnen het mbo zijn we op zoek naar inhoudsdeskundigen die ons tegen een vergoeding ondersteunen bij het zoeken, beoordelen en maken van videomateriaal. Dit videomateriaal zetten we in bij de ontwikkeling van onze leermiddelen. Op deze wijze lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van onze producten. Lijkt je dit interessant? Lees dan verder!

Om leerlingen en studenten zo optimaal mogelijk voor te bereiden op de toekomstige beroepspraktijk en om zoveel mogelijk aan te sluiten bij hun belevingswereld, is de inzet van visuele content zoals actuele video’s belangrijker dan ooit. Wij starten daarom voor de vakgebieden Groene ruimte, Plant, Veehouderij, Groen Grond Infra, Voeding en Bloem met een video-/redactieteam.

  • Samen met een aantal inhoudsdeskundigen vorm je een video-/redactieteam per vakgebied (het team bestaat uit max. 4 personen);
  • Je bent docent en/of werkzaam in één van eerdergenoemde vakgebieden;
  • Je kunt/gaat o.a. bestaande video’s van het Ontwikkelcentrum bekijken/beoordelen en/of
  • Je kunt/gaat o.a. relevante video’s voor jouw vakgebied zoeken, en/of
  • Je kunt/gaat zelfstandig video’s maken (opnemen en misschien zelfs editen).

Indien nodig faciliteren we je met geschikte, eenvoudige opnameapparatuur.

Interesse?
Heb je belangstelling of wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen met onze collega’s Marco Jongejan en Bianca van Westerhuis of via 0318-642992.