Gezocht: vmbo-docenten Groene ruimte voor Expeditie Groen

dinsdag 06 feb. 2018
Gezocht: vmbo-docenten Groene ruimte voor Expeditie Groen

Bent u een vmbo-docent Groene ruimte? En lijkt het u leuk om een bijdrage te leveren aan onze nieuwe methode Expeditie Groen voor de vmbo-onderbouw? Lees dan verder!

Leermiddelen maken we samen. We zoeken daarom met spoed vmbo-docenten Groene ruimte die willen meewerken aan de inhoud van het thema Groene ruimte van de splinternieuwe methode Expeditie Groen. Voor het  meedenken over het raamwerk (lesinhoud van 8 lessen bedenken in hoofdlijnen) en het feedback leveren op de geschreven lessen. Dit kan per mail en/of telefonisch.

Wie zoeken we?
Vmbo-docenten Groene ruimte die: 

  • per direct een aantal uren beschikbaar zijn;
  • dit vak ook in de onderbouw van het vmbo geven (in het kader van PSO);
  • leuke ideeën hebben over hoe we leerlingen kennis kunnen laten maken met deze sector (realistisch en actueel beeld van de beroepspraktijk, met veel aandacht voor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en innovatie);
  • kunnen beoordelen welke leerdoelen (zowel theorie als praktijkopdrachten) relevant en interessant zijn voor de onderbouw (in het kader van doorlopende leerlijn naar bovenbouw);
  • concrete en positieve feedback kunnen geven in de schrijffase (het schrijven wordt door een vast auteursteam gedaan; we zoeken docenten die willen meedenken, meelezen en feedback geven).

Interesse?
Heeft u interesse of wilt u meer informatie, neem dan contact met onze collega Evelien Delhez: e.delhez@ontwikkelcentrum.nl.