Gratis beoordelingsexemplaar methode Expeditie Groen

dinsdag 05 feb. 2019
Gratis beoordelingsexemplaar methode Expeditie Groen

Kent u onze nieuwe methode Expeditie Groen voor de vmbo-onderbouw al? Bent u benieuwd of de methode wat voor uw school is? Tot en met 31 maart 2019 kunt u een gratis beoordelingsexemplaar aanvragen!

Met de nieuwe methode Expeditie Groen maken uw vmbo-leerlingen in klas 1 en 2 op een eigentijdse wijze kennis met de vele mogelijkheden die de groene sector hen voor de toekomst biedt. Zo kunnen uw leerlingen een weloverwogen keuze maken voor de keuzevakken in de bovenbouw en een groene vervolgopleiding.

De methode bestaat uit vier leerwerkboeken. In elk schooljaar behandelt u twee leerwerkboeken. In leerjaar 1 ontdekt u samen met uw leerlingen de wereld van Bloem, Voeding, Dier en Groen. In leerjaar 2 wordt er verder ingezoomd op de wereld van Dier en Voeding en maken uw leerlingen kennis met de sectoren Plant en Groen & Styling. 

De belangrijkste voordelen op een rij
De methode Expeditie Groen:

  • maakt uw leerlingen enthousiast voor de eigentijdse mogelijkheden binnen groen.
  • biedt u een doorlopende leerlijn onderbouw – bovenbouw – mbo. Uw leerlingen gaan in de onderbouw al aan de slag met theorie en praktijk die in het examen van Profiel Groen terugkomen. Zo beginnen ze met een goede basis aan de bovenbouw én ontstaat er in leerjaar 3 en 4 ruimte om extra aandacht te besteden aan lastige onderwerpen of extra praktijkopdrachten.
  • Groen moet je doen! Leren door doen staat centraal in deze methode. De methode biedt u een breed aanbod praktijkopdrachten die aansluiten bij de theorie. U kunt bij elke theorieles kiezen uit meerdere praktijkopdrachten. Zo vindt u altijd opdrachten die aansluiten bij de faciliteiten op uw school, de verschillende seizoenen en de interesses van u en uw leerlingen.
  • Bij elk leerwerkboek krijgt u toegang tot de bijbehorende online omgeving met tientallen praktijkopdrachten, video’s, links én meer.
  • Prijs per leerwerkboek € 18,75 inclusief toegang tot de online omgeving. 


Gratis beoordelingsexemplaar
Bent u benieuwd naar onze methode Expeditie Groen, klik dan hier om een gratis beoordelingsexemplaar* aan te vragen. Na verzending van uw aanvraag, ontvangt u binnen enkele weken het leerwerkboek in huis. Deze actie is uitsluitend beschikbaar voor vmbo-docenten werkzaam bij een onderwijsinstelling.  

Vergeet niet uw collega’s op deze actie te attenderen!

* U kunt maximaal één leerwerkboek per persoon aanvragen.