Gratis proeflicentie lesmateriaal methode Profiel Groen

maandag 01 feb. 2021
Gratis proeflicentie lesmateriaal methode Profiel Groen

De afgelopen periode is zonder enige twijfel voor iedereen bijzonder geweest. Mogelijk starten u en uw collega’s binnenkort met de oriëntatie op de nieuwe leermiddelen voor de leermiddelenlijst voor schooljaar 2021-2022. Op onze website vindt u alle informatie over ons aanbod leermiddelen voor komend schooljaar. Ook kunt u een gratis proeflicentie voor de nieuwe keuzevakken en de profieldelen van Profiel Groen aanvragen.

Voor het vmbo kunt u schooljaar 2021-2022 wederom gebruik maken van onze methode Expeditie Groen voor de onderbouw en de vernieuwde editie van de methode Profiel Groen voor de bovenbouw van het vmbo. Nieuw in 2021 is het nieuwe lesmateriaal voor de twee populaire keuzevakken Houden van dieren en Voeding, hoe maak je het?.

In de nieuwe editie van bovengenoemde keuzevakken staat de praktijk centraal. Vanuit realistische casussen gaan leerlingen aan de slag en verwerven ze vakvaardigheden, algemene vaardigheden en de benodigde theorie. Uiteraard worden alle eindtermen van het keuzevak volledig afgedekt. 

Gratis proeflicentie

Bent u benieuwd hoe het nieuwe lesmateriaal van de keuzevakken eruitziet? Vraag direct een gratis proeflicentie aan! Met een proeflicentie heeft u 4 weken toegang tot de digitale versie (de online omgeving met het lesmateriaal) van de keuzevakken. 

Naadloos overstappen

Bent u nog niet overgestapt op de nieuwe methode Profiel Groen voor de bovenbouw en wilt u zich rustig op dit lesmateriaal oriënteren? Ook voor de profieldelen kunt u een gratis proeflicentie op het profieldeel van uw keuze aanvragen. Houdt u er rekening mee dat de profieldelen van de editie 2016 vanaf schooljaar 2022-2023 niet meer leverbaar zijn. Als u hier vragen over heeft, neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee! 

Meer informatie

Alle informatie over onze methode Expeditie Groen voor de onderbouw, de vernieuwde editie Profiel Groen voor de bovenbouw en het nieuwe lesmateriaal voor de populaire keuzevakken Houden van dieren en Voeding, hoe maak je het? leest u in onze splinternieuwe vmbo-catalogus op onze website.

Heeft u vragen naar aanleiding van onze catalogus, het lesmateriaal van de keuzevakken en/of de profieldelen of wilt u weten hoe u met ons materiaal kunt werken? Neem dan contact op met onze collega Joris Derksen (j.derksen@ontwikkelcentrum.nl / 0318-642992). Hij spreekt u graag via een online afspraak of – veilig – op uw school.