Gratis proeflicentie Startpagina's MBO

maandag 04 apr. 2022
Gratis proeflicentie Startpagina's MBO

Bent u zich aan het oriënteren op leermiddelen voor komend schooljaar? Wij helpen u graag bij het maken van een goede keuze. Zoals u gewend bent, kunt u vanaf 1 april gratis een proeflicentie op de Startpagina van uw vakgebied aanvragen!

Met een proeflicentie heeft u zes weken toegang tot de docentenversie van de Startpagina van uw vakgebied. Zo kunt u zich rustig oriënteren op de inhoud.

 Proeflicentie Startpagina

Continue focus op actueel en professioneel lesmateriaal
De ontwikkelingen in de groene sector volgen elkaar in een hoog tempo op. Wij werken daarom continu aan actueel en professioneel lesmateriaal waarmee u uw studenten optimaal kunt voorbereiden op het examen en op het werken in de groene sector. Veel nieuw of vernieuwd materiaal. Zo hebben we o.a. nieuwe modulen voor:

Wat dit voor uw vakgebied betekent en welke nieuwe leermiddelen er in de toekomst ontwikkeld worden, leest u hier op onze website.
 
>> Bent u docent in de sector dierverzorging? Neem dan een kijkje bij onze nieuwe methode Animalis.

 

De Startpagina’s voor het mbo in het kort

  • Toegang tot alle beschikbare en meest actuele digitale leermiddelen voor uw vakgebied voor één vaste prijs, inclusief de KennisKiem-modulen.
  • Leermiddelen zijn arrangeerbaar en flexibel in te zetten.
  • Aansluiting op het examenprogramma (HKS).
  • Overzichtelijke opzet met voor de beroepspraktijk herkenbare thema’s.
  • Leermiddelen voor niveau 2, 3 en 4.
  • Geschikt voor alle devices.
  • Docentenversie met extra ondersteunend materiaal zoals overzichten, antwoorden en Powerpoints.

 

Gratis proeflicentie Startpagina
Maakt u nog geen gebruik van onze Startpagina’s, vraag dan hieronder een proeflicentie aan. Echter, heeft u al wel een licentie op één van de Startpagina’s van dit schooljaar? Log dan gewoon in onder uw huidige licentie op MySpot, onze digitale leeromgeving (https://myspot.ontwikkelcentrum.nl). U heeft tot 1 augustus 2022 gratis toegang tot de Startpagina voor schooljaar 2022-2023. Zo kunt u gemakkelijk de leermiddelen bekijken of u alvast voorbereiden op komend schooljaar! 

Meer informatie
Heeft u vragen of wilt u weten hoe u met ons lesmateriaal kunt werken? Neem dan contact op met onze collega Joris Derksen (j.derksen@ontwikkelcentrum.nl / 0318-642992). Hij spreekt u graag online of op uw school.

 

 

De Groene Wereld

U heeft op een aantal plaatsen vast al iets gelezen over “De Groene Wereld”. Dit is de nieuwe naam van onze organisatie die we in 2022 lanceren. Met De Groene Wereld slaat het Ontwikkelcentrum als organisatie een nieuwe weg in. Als gespecialiseerd ontwikkelaar van leermiddelen voor de groene sector verbinden we kennis en ervaring voor duurzaam leren.

We ontwikkelen moderne, uitdagende leermiddelen voor het vmbo, mbo én het bedrijfsleven.
In deze leermiddelen staat niet alleen het mooie groene beroep centraal. Ook bieden ze leerlingen, studenten en cursisten de juiste mix van kennis en vaardigheden in hun opleiding tot bekwame beroepsbeoefenaars. En onze leermiddelen enthousiasmeren de volgende generatie tot verduurzaming van de groene sector en de wereld.

De Groene Wereld