Gratis proeflicentie Startpagina's MBO

maandag 01 mrt. 2021
Gratis proeflicentie Startpagina's MBO

Bent u zich aan het oriënteren op leermiddelen voor komend schooljaar? Wij helpen u graag bij het maken van een goede keuze. Zoals u gewend bent, kunt u vanaf 1 maart gratis een proeflicentie op de Startpagina van uw vakgebied aanvragen!

Met een proeflicentie heeft u zes weken toegang tot de docentenversie van de Startpagina van uw vakgebied. Zo kunt u zich rustig oriënteren op de inhoud.

De Startpagina’s voor het mbo in het kort: 

  • Toegang tot alle beschikbare en meest actuele digitale leermiddelen voor uw vakgebied voor één vaste prijs, inclusief de KennisKiem-modulen.
  • Leermiddelen zijn arrangeerbaar en flexibel in te zetten.
  • Aansluiting op het examenprogramma (HKS).
  • Overzichtelijke opzet met voor de beroepspraktijk herkenbare thema’s.
  • Leermiddelen voor niveau 2, 3 en 4.
  • Geschikt voor alle devices.
  • Docentenversie met extra ondersteunend materiaal zoals overzichten, antwoorden en Powerpoints.

Vernieuwde module Houder van honden en katten
NIEUW
 Er is een nieuwe editie van de module Houder van honden en katten beschikbaar. De nieuwe editie is gebaseerd op de meest recente wet- en regelgeving en het nieuwste kennisexamen Houder van honden katten van de Groene Norm. Naast los leverbaar is de nieuwe module Houder van honden en katten vanaf komend schooljaar ook als onderdeel van de Startpagina Dierverzorging en de combi-Startpagina Dier verkrijgbaar. Alles over de nieuwe editie en wat er veranderd is, leest u hier

Gratis proeflicentie
Maakt u nog geen gebruik van onze Startpagina’s, vraag dan hieronder een proeflicentie aan. Echter, heeft u al wel een licentie op één van de Startpagina’s van dit schooljaar? Log dan gewoon in onder uw huidige licentie op MySpot, onze digitale leeromgeving (https://myspot.ontwikkelcentrum.nl). U heeft tot 1 augustus 2021 gratis toegang tot de Startpagina voor schooljaar 2021-2022. Zo kunt u gemakkelijk de leermiddelen bekijken of u alvast voorbereiden op komend schooljaar! 

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u weten hoe u met ons lesmateriaal kunt werken? Neem dan contact op met onze collega Joris Derksen (j.derksen@ontwikkelcentrum.nl / 0318-642992). Hij spreekt u graag via een online afspraak of – veilig – op uw school.