Help ons onze leermiddelen verbeteren!

woensdag 15 nov. 2017
Help ons onze leermiddelen verbeteren!

Om onze leermiddelen en de communicatie hierover doorlopend te kunnen verbeteren, kunnen wij niet zonder uw ervaringen als gebruiker. Wij doen daarom elk jaar onderzoek naar de ervaringen van docenten met onze leermiddelen. Zo ook dit najaar.

Vanaf het begin van dit schooljaar maken veel docenten in het mbo gebruik van onze nieuwe Startpagina’s. We zijn benieuwd hoe dit gaat. Bent u tevreden over de opzet? Wat vindt u goed, of juist minder goed? Met de antwoorden op onder andere deze vragen krijgen wij een beter inzicht in inzet en gebruik van de Startpagina’s. Daarnaast geeft het ons handvatten om de Startpagina’s nog beter op uw behoeften te laten aansluiten. Ook als u geen gebruik maakt van de Startpagina's, zijn wij hiernaar benieuwd. Dus bent u mbo-docent, vul dan deze vragenlijst voor het mbo in.

Sinds de invoering van het nieuwe vmbo-examenprogramma in schooljaar 2016/17 werken vmbo-docenten met de vier Profielmodulen en veertien Keuzevakken van de methode Profiel Groen. Dit najaar voeren we voor de tweede maal een onderzoek onder de gebruikers van de methode Profiel Groen uit. Bent u een vmbo-docent die met de lesmethode Profiel Groen werkt? Deel dan uw ervaringen en maak kans op een gratis Examentrainer Profiel Groen!

Het vervolg
De komende periode maken wij een analyse van alle informatie die we hebben verzameld over het gebruik en de inzet van onze leermiddelen. En wordt er bekeken of en wat er moet worden aangepast om het lesmateriaal nog beter aan te laten sluiten op de onderwijspraktijk. Uiteraard informeren wij u over de resultaten. Houd hiervoor deze website in de gaten of schrijf u in voor onze nieuwsbrief. 

Vragen?
Heeft u nog vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem contact met ons op via 0318-642992 of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze collega’s.