Help ons onze Startpagina's voor het mbo verbeteren!

dinsdag 19 mei. 2020
Help ons onze Startpagina's voor het mbo verbeteren!

Om onze leermiddelen en de communicatie hierover doorlopend te kunnen verbeteren, kunnen wij niet zonder de ervaringen van u als gebruiker. Wij doen daarom elk jaar onderzoek naar de ervaringen van docenten met onze leermiddelen.

Al enkele jaren maken veel docenten in het mbo gebruik van onze Startpagina’s. En mogelijk bij het verzorgen van afstandsonderwijs in deze bijzondere tijd zelfs intensiever dan ooit. We zijn daarom benieuwd naar uw ervaringen. Bent u tevreden over de opzet? Wat vindt u goed, of juist minder goed? Met de antwoorden op onder andere deze vragen krijgen wij een beter inzicht in inzet en gebruik van de Startpagina’s. Daarnaast geeft het ons handvatten om de Startpagina’s nog beter op uw behoeften te laten aansluiten.

Ook als u geen gebruik maakt van de Startpagina's, zijn wij hiernaar benieuwd. 
<Het onderzoek naar gebruikerservaringen met onze Startpagina's is inmiddels gesloten.>

Het vervolg
De komende periode maken wij een analyse van alle informatie die we hebben verzameld over het gebruik en de inzet van onze Startpagina's. Uiteraard informeren wij u over de resultaten. Houd hiervoor deze website in de gaten of schrijf u in voor onze nieuwsbrief. 

Vragen?
Heeft u nog vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem contact met ons op via 0318-642992 of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze collega’s.