Klaar voor het CSPE met de Examentrainer Profiel Groen

donderdag 08 mrt. 2018
Klaar voor het CSPE met de Examentrainer Profiel Groen

De examenperiode staat weer voor de deur. Een spannende periode. Niet alleen voor uw leerlingen, maar ook voor u. Zijn uw leerlingen goed voorbereid? Hebben ze de afgelopen jaren de benodigde kennis en vaardigheden opgedaan? Weten ze wat er van hen tijdens het examen wordt verwacht? Om uw leerlingen voor te bereiden op het Centraal Schriftelijk en Praktisch Examen (CSPE) kunt u bij de vmbo-methode Profiel Groen gebruik maken van de splinternieuwe Examentrainer.

Voorbereid het examen in
Met de Examentrainer Profiel Groen oefenen uw leerlingen op een gestructureerde manier de opgedane kennis en vaardigheden uit het Profieldeel van de methode Profiel Groen. De Examentrainer behandelt de vier Profielmodulen en geeft informatie over het examen. Per module oefenen uw leerlingen kennis en vaardigheden op een wijze die lijkt op het centraal examen. Hierdoor wennen uw leerlingen alvast aan de vraagstelling en het niveau van het examen.

De Examentrainer Profiel Groen kan individueel en klassikaal ingezet worden en is digitaal en als werkboek beschikbaar. Deze uitgave is geschikt voor vmbo-groen leerlingen die met de methode Profiel Groen hebben gewerkt en eindexamen gaan doen.

Meer weten of direct bestellen?
Voor meer informatie over deze uitgave en om direct te bestellen gaat u naar onze onze webshop. Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op.