Leermiddelen in ontwikkeling!

donderdag 29 nov. 2018
Leermiddelen in ontwikkeling!

Zoals u gewend van ons bent, werken wij non-stop aan nieuwe leermiddelen voor vmbo- en mbo groen. Vandaag krijgt u alvast een voorproefje welke leermiddelen er voor schooljaar 2019-2020 op de planning staan.

Expeditie Groen voor het vmbo
Eerder dit jaar verschenen de eerste twee delen van de splinternieuwe methode Expeditie Groen. Een groot aantal docenten van diverse vmbo-scholen maken inmiddels gebruik van de nieuwe methode en we hebben al veel enthousiaste reacties mogen ontvangen. De komende periode staat de verschijning van de twee leerwerkboeken voor leerjaar 2 op de rol. Hiermee is het lesmateriaal compleet waarmee u uw vmbo-leerlingen in klas 1 en 2 op een eigentijdse wijze kennis laat maken met de vele mogelijkheden die de groene sector hen biedt. Bent u benieuwd naar proefmateriaal van het lesmateriaal voor leerjaar 2? Klik dan hier! 

Startpagina’s en losse modulen voor het mbo
Ook in schooljaar 2019-2020 kunt u voor uw mbo-opleiding gebruik maken van de Startpagina van uw vakgebied. Daarnaast is het merendeel van de modulen op de Startpagina’s als losse digitale of papieren module in onze webshop verkrijgbaar.

De Startpagina’s worden elk jaar verrijkt met nieuwe en vernieuwde leermiddelen. Nieuw is dat we de komende jaren bij steeds meer modulen toetsen en praktijkopdrachten ontwikkelen. Ook wordt voor schooljaar 2019-2020 de docentenversie van de Startpagina’s verder uitgebreid. Zo wordt er wederom bij een groot aantal modulen extra docentenmateriaal zoals Powerpoints, antwoorden en overzichten ontwikkeld. 

Verschijning
De komende tijd houden we u op de hoogte van de stand van zaken met betrekking tot ons aanbod voor schooljaar 2019-2020. Om u te ondersteunen bij het beoordelen van onze leermiddelen, bieden wij – net als vorig jaar - vanaf 1 maart 2019 een gratis proeflicentie om de Startpagina’s 2019-2020 in te zien. De nieuwe leermiddelen vindt u vanaf 15 januari 2019 in onze webshop. Bent u benieuwd wat er voor schooljaar 2019-2020 voor uw vakgebied op de rol staat, klik dan hier voor een overzicht.

Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Neem contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze collega’s.