Maarten Vuurmans nieuwe directeur Ontwikkelcentrum

donderdag 31 okt. 2019
Maarten Vuurmans nieuwe directeur Ontwikkelcentrum

Maarten Vuurmans is per 1 oktober jl. de nieuwe directeur van het Ontwikkelcentrum. Hij volgt hiermee officieel Wim Drost op die sinds de oprichting in 1993 de leiding over het Ontwikkelcentrum had. 

Wie is Maarten Vuurmans en wat zijn zijn plannen? Maarten is geen onbekende in de educatieve wereld. Zo heeft hij diverse management- en directiefuncties bij educatieve uitgeverijen zoals Noordhoff Uitgevers en Malmberg bekleed. Daarnaast heeft hij projecten gedaan bij schoolboekenleveranciers Iddink en Van Dijk Educatie (tegenwoordig TLN). “De kennis, ervaring en contacten die ik in de educatieve sector heb opgedaan, komen in deze functie uitstekend van pas.”

Op 1 oktober jl. is Maarten met veel enthousiasme aan zijn nieuwe functie begonnen. “Het is een fantastische uitdaging om leiding te mogen geven aan een ambitieuze en slagvaardige organisatie als het Ontwikkelcentrum. Al meer dan 25 jaar maakt het Ontwikkelcentrum leermiddelen voor een hele mooie sector, namelijk het groen onderwijs (vmbo en mbo). Mijn streven is om de komende periode  - samen met het team - leermiddelen te ontwikkelen die (nog) meer toegevoegde waarde bieden.  Leermiddelen die docenten daadwerkelijk ontzorgen en waarin de beroepspraktijk centraal staat. Die bovendien optimaal aansluiten op de belevingswereld van de leerlingen en studenten en waar nieuwe technologieën op het gebied van e-learning maximaal worden ingezet. Een mooie uitdaging voor ons allen!”