Methode Expeditie Groen is compleet!

donderdag 11 apr. 2019
Methode Expeditie Groen is compleet!

Het vierde en laatste leerwerkboek van de methode Expeditie Groen is nu in onze webshop verkrijgbaar. Hiermee is de methode compleet!

Met de methode Expeditie Groen maken uw vmbo-leerlingen in klas 1 en 2 op een eigentijdse wijze kennis met de vele mogelijkheden die de groene sector hen voor de toekomst biedt. Zo kunnen uw leerlingen een weloverwogen keuze maken voor de keuzevakken in de bovenbouw en een groene vervolgopleiding.

De methode bestaat uit vier leerwerkboeken, voor elk leerjaar twee. In leerjaar 1 ontdekt u samen met uw leerlingen de wereld van Bloem, Voeding, Dier en Groen. In leerjaar 2 wordt er verder ingezoomd op de wereld van Dier en Voeding en maken uw leerlingen kennis met de sectoren Plant en Groen & Styling. Bij elk leerwerkboek heeft u toegang tot de bijbehorende online omgeving. Naast aansprekende video's en links vindt u hier een breed aanbod praktijkopdrachten.  

De methode Expeditie Groen:

  • Maakt uw leerlingen enthousiast voor de eigentijdse mogelijkheden binnen groen.
  • Biedt een doorlopende leerlijn; onderbouw – bovenbouw – mbo.
  • Bij elk leerwerkboek krijgt u toegang tot de bijbehorende online omgeving met tientallen praktijkopdrachten, video’s, links én meer.
  • Groen moet je doen! Leren door doen staat centraal in deze methode. De methode biedt u een breed aanbod praktijkopdrachten die aansluiten bij de theorie. U kunt bij elke theorieles kiezen uit meerdere praktijkopdrachten. Zo vindt u altijd opdrachten die aansluiten bij de faciliteiten op uw school, de verschillende seizoenen en de interesses van u en uw leerlingen.
  • Is geschikt voor de vmbo-onderbouw.
  • Prijs per leerwerkboek € 18,75 inclusief toegang tot de online omgeving.

Meer informatie?
Wilt u de methode Expeditie Groen direct bestellen? Ga dan naar onze webshop. Alle informatie over de methode Expeditie Groen vindt u in onze brochure en op onze website.