Nieuw cursusboek Bestrijden van mollen en woelratten

donderdag 10 mei. 2018
Nieuw cursusboek Bestrijden van mollen en woelratten

Het cursusboek Bestrijden van mollen en woelratten is vernieuwd! Dit cursusboek geeft u handvatten hoe u conform de laatste wet- en regelgeving effectief mollen en woelratten kunt bestrijden.

De aanwezigheid van mollen en woelratten in een weiland, tuin of sportveld duidt erop dat er voldoende biodiversiteit en voedselaanbod is. Echter kunnen deze dieren veel schade aan gewassen of grasvelden aanrichten. Men kan daarom besluiten om maatregelen te nemen.

Hét cursusboek met de laatste inzichten
In het vernieuwde cursusboek is de inhoud geactualiseerd op basis van de laatste wet- en regelgeving en praktijken. Om mollen en woelratten effectief te kunnen bestrijden, is kennis over deze dieren van belang. Dit komt dus ook uitgebreid in het cursusboek aan bod. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de verschillende mogelijkheden van bestrijding, de laatste wet- en regelgeving, veiligheid en de ‘valkuilen’ en fabels die er bestaan over de bestrijding van deze dieren.

Het cursusboek Bestrijden van mollen en woelrattenis met name bedoeld voor land- en tuinbouwers en beheerders van sportvelden en kan daarom uitstekend in cursussen gebruikt worden. Daarnaast biedt het particulieren interessante inzichten om mollen en woelratten in een tuin te bestrijden.

Prijs van het vernieuwde cursusboek: € 26,50.
Voor meer informatie of om deze uitgave direct te bestellen, gaat u naar onze webshop.

Heeft u nog vragen over deze uitgave of dit bericht, neem dan contact met ons op.