Nieuw in onze webshop: Leerwerkboek 2a Expeditie Groen

dinsdag 22 jan. 2019
Nieuw in onze webshop: Leerwerkboek 2a Expeditie Groen

Heeft u het al gezien? Het eerste leerwerkboek van de methode Expeditie Groen voor leerjaar 2 is vanaf nu in onze webshop verkrijgbaar! Met de leerwerkboeken van de methode Expeditie Groen ontdekken uw vmbo-leerlingen in klas 1 en 2 op een leuke, aansprekende manier de groene sector.

Met de methode Expeditie Groen kunnen uw leerlingen een weloverwogen keuze maken voor de keuzevakken in de bovenbouw en een groene vervolgopleiding. Daarnaast biedt de methode een doorlopende leerlijn naar de bovenbouw. Zowel theorie als praktijk die in het examen terugkomen, worden in de onderbouw aangeboden op een manier die past bij de doelgroep. Zo beginnen uw leerlingen met een goede basis aan de bovenbouw.

De methode bestaat uit vier leerwerkboeken, twee per leerjaar. In leerjaar 1 ontdekt u samen met uw leerlingen de wereld van Bloem, Voeding, Dier en Groen. In leerjaar 2 wordt er verder ingezoomd op de wereld van Dier en Voeding en maken uw leerlingen kennis met de sectoren Plant en Groen & Styling. Bij elk leerwerkboek heeft u toegang tot de bijbehorende online omgeving. Naast aansprekende video's, links vindt u hier een breed aanbod praktijkopdrachten. Immers groen moet je doen!  

De komende periode staat de verschijning van het laatste leerwerkboek voor leerjaar 2 op de rol. Hiermee is het lesmateriaal van de methode voor de start van schooljaar 2019-2020 compleet.

De methode Expeditie Groen:

  • Maakt uw leerlingen enthousiast voor de eigentijdse mogelijkheden binnen groen.
  • Bestaat uit vier leerwerkboeken.
  • Bevat een afwisselende mix van theorie en praktijk. Leren door doen staat centraal in de methode. Bij elk leerwerkboek krijgt u toegang tot de bijbehorende online omgeving met aansprekende video’s, links, praktijkopdrachten en nog veel meer.
  • Biedt een doorlopende leerlijn; onderbouw – bovenbouw – mbo.
  • Is geschikt voor de vmbo-onderbouw.
  • Is compleet beschikbaar voor schooljaar 2019-2020.
  • Prijs leerwerkboek € 18,75 per stuk.

Wilt u de methode Expeditie Groen direct bestellen? Ga dan naar onze webshop. Alle informatie over de methode Expeditie Groen vindt u in onze splinternieuwe brochure en op onze website.