Nieuw: leerwerkboek 1b Expeditie Groen!

woensdag 06 jun. 2018
Nieuw: leerwerkboek 1b Expeditie Groen!

Op een leuke, aansprekende manier de groene sector ontdekken? Dit doen uw vmbo-leerlingen in de onderbouw met de splinternieuwe methode Expeditie Groen. Met de verschijning van het tweede leerwerkboek is het lesmateriaal voor leerjaar 1 compleet!

Met de methode Expeditie Groen maken uw vmbo-leerlingen in klas 1 en 2 op een eigentijdse wijze kennis met de vele mogelijkheden die de groene sector hen voor de toekomst biedt. Zo kunnen uw leerlingen een weloverwogen keuze maken voor de keuzevakken in de bovenbouw en een groene vervolgopleiding.

De methode bestaat uit vier leerwerkboeken. In elk schooljaar behandelt u twee leerwerkboeken. In leerjaar 1 ontdekt u met uw leerlingen de wereld van Bloem, Voeding, Dier en Groen.

Waarom de methode Expeditie Groen?

  • Het maakt uw leerlingen enthousiast voor de eigentijdse mogelijkheden binnen groen.
  • Het biedt u een doorlopende leerlijn onderbouw – bovenbouw – mbo. Uw leerlingen gaan in de onderbouw al aan de slag met onderwerpen die in het examen van Profiel Groen terugkomen. Zo beginnen ze met een goede basis aan de bovenbouw én ontstaat er in leerjaar 3 en 4 ruimte om extra aandacht te besteden aan lastige onderwerpen of extra praktijkopdrachten.
  • Groen moet je doen! Leren door doen staat centraal in deze methode.
  • Bij elk leerwerkboek krijgt u toegang tot de bijbehorende online omgeving met onder andere aansprekende video’s, links én praktijkopdrachten.
  • Prijs per leerwerkboek € 17,50 inclusief toegang tot de online omgeving. 

Wilt u het lesmateriaal voor leerjaar 1 direct bestellen? Ga dan naar onze webshop. Alle informatie over de methode Expeditie Groen vindt u hier.