Nieuw lesmateriaal Keuzevakken Profiel Groen beschikbaar!

donderdag 25 mrt. 2021
Nieuw lesmateriaal Keuzevakken Profiel Groen beschikbaar!

Nu leverbaar! Het nieuwe lesmateriaal van de keuzevakken Houden van dieren en Voeding, hoe maak je het? is in onze webshop te bestellen! In dit nieuwe lesmateriaal staat praktijk en plezier centraal en heeft u volop aandacht voor innovaties in de beroepspraktijk. 

In navolging van de profieldelen hebben we voor schooljaar 2021-2022 nieuw lesmateriaal voor de populaire keuzevakken Houden van dieren en Voeding, hoe maak je het? ontwikkeld. Alles over dit nieuwe lesmateriaal leest u hier op onze website en in onze catalogus.

Extra lesmateriaal in ontwikkeling

Na vele positieve reacties van u en uw collega-docenten gaan we door met het ontwikkelen van nieuw lesmateriaal voor de keuzevakken van het vmbo! Onlangs zijn we gestart met de ontwikkeling van nieuw lesmateriaal voor de keuzevakken Tuinontwerp en -aanleg en Bloemwerk. Vanzelfsprekend houden we u op de hoogte van de status, de verwachte verschijningsdata en kunt u t.z.t. voorbeeldmateriaal bekijken. Houd hiervoor deze website in de gaten!

Gratis proeflicentie! 

Bent u benieuwd naar het nieuwe lesmateriaal van de keuzevakken voor het vmbo? Vraag direct een gratis proeflicentie aan voor de keuzevakken Houden van dieren en Voeding, hoe maak je het? Met een proeflicentie heeft u 4 weken toegang tot het digitale leerlingenmateriaal van het keuzevak van uw keuze.

Meteen het nieuwe lesmateriaal bestellen?
Ga dan naar onze webshop