Nieuw voorbeeldmateriaal vernieuwde editie Profiel Groen beschikbaar!

dinsdag 19 nov. 2019
Nieuw voorbeeldmateriaal vernieuwde editie Profiel Groen beschikbaar!

Onlangs heeft u kunnen lezen over de komst van de vernieuwde editie van de methode Profiel Groen en heeft u het eerste voorbeeldmateriaal kunnen bekijken. Bent u benieuwd naar meer? Er is nu nieuw voorbeeldmateriaal beschikbaar! Schrijf u in en ontvang het nieuwe materiaal direct in uw mailbox.

Met de vernieuwde editie van de methode Profiel Groen bereidt uw leerlingen beter dan ooit tevoren op het theorie- én het praktijkdeel van het CSPE van Profiel Groen. De praktijk staat centraal en de methode biedt u en uw leerlingen optimaal gemak. Werkt u in de onderbouw met de methode Expeditie Groen? De vernieuwde editie (Profiel Groen - editie 2020) sluit hier naadloos op aan en biedt u een doorlopende leerlijn van de onderbouw van het vmbo, naar de bovenbouw en naar het mbo. Profiel Groen - editie 2020 is blended - een mix van papier en digitaal - en volledig digitaal beschikbaar.

Nieuw voorbeeldmateriaal
Aan de hand van een nieuw voorbeeldhoofdstuk uit één van de Profielmodulen krijgt u een kijkje in de diverse onderdelen van de vernieuwde methode Profiel Groen. Naast een sneak preview van de papieren materialen (werkboek en informatieboek) krijgt u ook toegang tot de online omgeving met al het digitale lesmateriaal van dit hoofdstuk waaronder het gevarieerde aanbod praktijkopdrachten.

Direct het nieuwe voorbeeldmateriaal aanvragen!

Verschijning & meer informatie
De vernieuwde methode Profiel Groen is op dit moment volop in ontwikkeling. De eerste profielmodule (Tussen productie en verkoop) is begin december 2019 gereed en in onze webshop verkrijgbaar. De overige drie Profielmodulen worden begin 2020 verwacht. Dit biedt u de mogelijkheid om ter voorbereiding op schooljaar 2020-2021 de vernieuwde editie tijdig te bekijken en te beoordelen.

Meer weten over de vernieuwde editie van de methode Profiel Groen? Alle informatie vindt u op deze website en in de methodewijzer. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met één van onze collega’s op. Uiteraard komen wij ook graag bij u langs.