Volgend bericht Vorig bericht

Nu beschikbaar voorbeeldmateriaal keuzevakken vmbo

donderdag 19 nov. 2020
Nu beschikbaar voorbeeldmateriaal keuzevakken vmbo

Onlangs heeft u kunnen lezen over de komst van nieuw lesmateriaal voor de populaire keuzevakken Houden van dieren en Voeding, hoe maak je het? voor het vmbo. Bent u benieuwd hoe dit lesmateriaal eruit ziet? Vraag dan nu voorbeeldmateriaal aan!

Komt u bij de keuzevakken vaak te weinig toe aan de praktijk? Bent u veel tijd kwijt aan de theorie? Behandelt u regelmatig theorie die ook in de profielmodulen voorkomt? Dit terwijl ontwikkelingen in de sector snel gaan en u daar juist praktisch mee aan de slag wilt gaan met uw leerlingen. Vanaf schooljaar 2021-2022 heeft u met het nieuwe lesmateriaal voor de keuzevakken volop aandacht voor de praktijk en innovaties in de beroepspraktijk. 

Voorbeeldmateriaal keuzevakken 
Met een les uit één van de thema's van het populaire keuzevak Voeding, hoe maak je het? krijgt u een kijkje in het nieuwe lesmateriaal. Het nieuwe lesmateriaal voor de keuzevakken is uitsluitend digitaal beschikbaar. Het kent een zelfde online omgeving als de profieldelen, met dezelfde opbouw en functionaliteiten.

Direct het voorbeeldmateriaal aanvragen

Verschijning & meer informatie
Het lesmateriaal voor de keuzevakken Houden van Dieren en Voeding, hoe maak je het? is op dit moment volop in ontwikkeling. Het lesmateriaal is begin 2021 gereed en in onze webshop verkrijgbaar. Dit biedt u de mogelijkheid om ter voorbereiding op schooljaar 2021-2022 het lesmateriaal voor de keuzevakken tijdig te bekijken en te beoordelen. 

Meer weten over het nieuwe lesmateriaal voor de keuzevakken van de methode Profiel Groen? Alle informatie vindt u op deze website. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met één van onze collega’s op.