Nu op onze website: catalogi vmbo & mbo 2021-2022

donderdag 21 jan. 2021
Nu op onze website: catalogi vmbo & mbo 2021-2022

Onze nieuwe catalogi met ons aanbod voor het vmbo en mbo voor schooljaar 2021-2022 zijn beschikbaar! U vindt deze nu op onze website. 

Mogelijk starten u en uw collega’s binnenkort met de oriëntatie op de nieuwe leermiddelen voor de leermiddelenlijst voor schooljaar 2021-2022. Om u hierbij te ondersteunen, kunt u nu op onze website alle informatie over ons aanbod voor vmbo, mbo en cursus- en contractonderwijs voor komend schooljaar vinden waaronder catalogi voor het vmbo en het mbo.

U leest in onze nieuwe catalogus voor het vmbo onder andere alles over onze methode Expeditie Groen voor de onderbouw en de vernieuwde editie van de methode Profiel Groen voor de bovenbouw van het vmbo. Nieuw in 2021 is het nieuwe lesmateriaal voor de twee populaire keuzevakken Houden van dieren en Voeding, hoe maak je het?. Meer informatie hierover vindt u ook in deze catalogus.

In de catalogus van het mbo vindt u op een overzichtelijke wijze informatie over onze leermiddelen voor de sectoren Bloem Groen en Styling, Dierverzorging, Groene ruimte, Plant, Groen Grond & Infra, Veehouderij, Paard, Voeding en Entree. Ook treft u in de catalogus een overzicht met leermiddelen die mogelijk voor uw opleiding interessant zijn, voor meerdere sectoren gebruikt kunnen worden en/of geschikt zijn voor het cursus- en contractonderwijs. Daarnaast werken wij continu aan actueel en professioneel lesmateriaal. Wij houden u uiteraard op de hoogte wat dit voor uw vakgebied betekent en welke nieuwe leermiddelen er nog meer op de planning staan.

Bekijk direct de catalogus van uw vakgebied! 

Benieuwd naar ons aanbod voor schooljaar 2021-2022? Bekijk de nieuwe catalogi direct online door op onderstaande afbeeldingen te klikken. 

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.