Nu op onze website: interactieve catalogi 2020-2021

donderdag 30 jan. 2020
Nu op onze website: interactieve catalogi 2020-2021

Onze nieuwe catalogi met ons aanbod voor het vmbo en mbo voor schooljaar 2020-2021 zijn beschikbaar! U vindt deze hier op onze website. 

Mogelijk starten u en uw collega’s binnenkort met de oriëntatie op de nieuwe leermiddelen voor de leermiddelenlijst voor schooljaar 2020-2021. In onze nieuwe catalogus voor het vmbo leest u onder andere alles over onze methode Expeditie Groen voor de onderbouw en de vernieuwde editie van de methode Profiel Groen voor de bovenbouw van het vmbo. 

Voor het mbo presenteren wij ook dit jaar ons aanbod in één catalogus. U vindt in de catalogus informatie over onze leermiddelen voor de sectoren Bloem, Groen en Styling, Dierverzorging, Groene Ruimte, Plant, Veehouderij, Groen Grond Infra, Paard, Voeding en Entree. Ook vindt u in onze mbo-catalogus leermiddelen die voor meerdere vakgebieden gebruikt kunnen worden en/of geschikt zijn voor het cursus- en contractonderwijs. 

Bekijk direct de catalogus van uw vakgebied! 

Benieuwd naar ons aanbod voor schooljaar 2020-2021? Bekijk de nieuwe catalogi direct online door op onderstaande afbeeldingen te klikken. 

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.