Praat groen met me - talkshow voor studenten en instromers

donderdag 10 jun. 2021
Praat groen met me - talkshow voor studenten en instromers

Het Praktijkcluster Groen, Natuur & Leefomgeving van CIV Groen maakt zes inspirerende talkshows. Donderdag 17 juni aanstaande wordt de eerste uitgezonden over het levende gebouw, de Trudo toren in Eindhoven.

Alle talkshows met de titel ‘Praat Groen met me’ gaan over aansprekende groene projecten en werkomgevingen. Gekoppeld aan landelijke thema’s: innovatieve toepassingen van groen en wat deze kunnen bijdragen aan bijvoorbeeld klimaatbeheersing, biodiversiteit en andere transities in het groene domein. 'Praat groen met me' wordt gepresenteerd door Laura Roebroeck. Voor de inhoud en vormgeving wordt gebruik gemaakt van het concept van de Groene Werelden. 

De talkshows en de video’s laten zien welke nieuwe innovaties er zijn en hoe mooi de groene sector is. Het materiaal is daarom goed bruikbaar voor MBO-docenten in hun lessen. Ook zijn de talkshows en de losse video’s te gebruiken als wervingsmateriaal voor nieuwe studenten.

'#Praatgroen met me' is leuk voor iedereen met een groen hart! Wil je de talkshows bekijken of meer hierover weten? Je leest het op de website van Groenpact. Volg ook de hashtag #praatgroen op Twitter en stel alvast je vragen!