Preview nieuwe leermiddelen voor schooljaar 2018-2019

donderdag 30 nov. 2017
Preview nieuwe leermiddelen voor schooljaar 2018-2019

Benieuwd wat u van ons kunt verwachten? En welke nieuwe leermiddelen in ontwikkeling zijn? Vandaag nemen we u mee naar schooljaar 2018-2019 en krijgt u alvast een voorproefje van het aanbod voor het mbo en het vmbo voor het nieuwe schooljaar, de nieuwe leermiddelen die in ontwikkeling zijn en wanneer u die kunt verwachten.

MBO

  • Op verzoek van gebruikers hebben u en uw studenten vanaf schooljaar 2018-2019 met onze Startpagina’s toegang tot één overzicht met alle beschikbare en meest actuele leermiddelen voor zowel niveau 2, 3 en 4. Dit betekent dat u met een licentie op bijvoorbeeld de Startpagina Dierverzorging toegang heeft tot alle leermiddelen voor deze sector zonder verlies aan overzicht.  Dit is handig als u in uw lessen met studenten op meerdere niveaus werkt!
  • Er verschijnt een nieuwe docentenversie van de Startpagina’s! Naast toegang tot de Startpagina van uw vakgebied heeft u als docent de beschikking over extra ondersteunend materiaal zoals overzichten, antwoorden en Powerpoints.
  • De Startpagina’s worden zoals elk jaar verrijkt met nieuwe leermiddelen! Deze uitgaven zijn ook los in onze webshop te bestellen. Bent u benieuwd welke leermiddelen worden verwacht? Dit leest u in onze webshop
  • Ook zijn er op de Startpagina’s 2018-2019 nieuwe functionaliteiten zoals nieuws en tips te vinden!
  • Vanaf 1 augustus 2018 bieden we onze leermiddelen uitsluitend aan via Startpagina’s en als losse modulen in onze webshop. Dit betekent dat links naar lesmateriaal in de ECC vanaf dan niet meer werken. Vergeet daarom niet tijdig uw arrangementen aan te passen! Om u hierbij te helpen, vindt u binnenkort op onze website een praktische handleiding.

VMBO

  • Binnenkort verschijnt de splinternieuwe methode Expeditie Groen voor de vmbo-onderbouw. De nieuwe methode is bedoeld voor Praktische Sector Oriëntatie (PSO). Wilt u hierover meer weten, houd dan deze website in de gaten of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
  • Voor komend schooljaar gaan we aan de slag met de doorontwikkeling van de Keuzevakken van de methode Profiel Groen.
  • Wist u dat er bij de Keuzevakken antwoordoverzichten beschikbaar zijn? U kunt deze vanaf nu kosteloos aanvragen op deze website.
  • Vanaf schooljaar 2018-2019 bieden we voor het vmbo twee methoden: één voor de onderbouw en één voor de bovenbouw. Methoden zoals Hands On, Groen Proeven, Vakwerk, Rekengroen, Groenbewust, Limo’s, WPS en Competenties in beeld zijn dan niet meer beschikbaar! Meer informatie is hier te vinden. 

Verschijning
De komende tijd houden we u op de hoogte van de stand van zaken met betrekking tot ons aanbod voor schooljaar 2018-2019. Om u te ondersteunen bij het beoordelen van onze leermiddelen, bieden wij vanaf 1 maart 2018 gratis proeflicenties om de Startpagina’s 2018-2019 in te zien. Ook zijn dan de nieuwste leermiddelen in onze webshop te vinden.

Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Neem contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze collega’s.