Sneak preview Expeditie Groen nu online!

donderdag 01 feb. 2018
Sneak preview Expeditie Groen nu online!

Een methode waarmee uw vmbo-leerlingen in klas 1 en 2 kennismaken met de verschillende sectoren binnen groen? Waarmee ze een weloverwogen keuze kunnen maken bij het kiezen van de keuzevakken in de bovenbouw én een groene vervolgopleiding? En materiaal dat een doorlopende leerlijn naar de bovenbouw vormt? Dit alles heeft u met de splinternieuwe methode Expeditie Groen. Bent u benieuwd hoe deze methode eruit zal zien? Bekijk nu hier het proefmateriaal! 

De methode Expeditie Groen bestaat uit:

  • Vier leerwerkboeken waarin leerlingen actief aan de slag gaan met korte, afwisselende stukjes theorie.
  • Een website met ondersteunend materiaal voor u en uw studenten: aansprekende video's, links naar digitale bronnen en informatie over beroepen en opleidingen. Ook vindt u hier ingrediënten om samen met uw leerlingen een portfolio op te bouwen.
  • Een breed aanbod praktijkopdrachten die aansluiten bij de theorie. U kunt bij elke theorieles kiezen uit meerdere praktijkopdrachten. Zo vindt u altijd opdrachten die aansluiten bij de faciliteiten op uw school, de verschillende seizoenen en de interesses van u en uw leerlingen.
  • Extra ondersteunend docentenmateriaal zoals docentenhandleidingen.  

Sneak preview
De leerwerkboeken voor leerjaar 1 zijn voor het schooljaar 2018-2019 beschikbaar. Bent u benieuwd naar de methode Expeditie Groen? Aan de hand van les 1 t/m 3 uit het leerwerkboek van het thema Voeding en een aantal bijbehorende praktijkopdrachten krijgt u hieronder een sneak preview van deze splinternieuwe methode.

Bekijk nu les 1 t/m 3 uit het leerwerkboek van het thema Voeding.
Bekijk ook een aantal bijbehorende praktijkkaarten.

Wilt u meer weten over de methode Expeditie Groen, alle informatie is hier te vinden.