Startpagina’s mbo nu te bekijken!

dinsdag 02 mei. 2017
Startpagina’s mbo nu te bekijken!

Benieuwd naar de opvolger van de ECC? Vanaf nu tot en met 30 juni 2017 kunt u gratis de complete Startpagina’s voor het mbo bekijken. Het enige wat u hoeft te doen, is u inschrijven!

Lesmateriaal per vakgebied en opleidingsniveau
Voor schooljaar 2017-2018 kunt u gebruik maken van onze Startpagina’s op maat. Met de nieuwe Startpagina’s heeft u in één overzicht de digitale leermiddelen die u nodig heeft voor uw opleiding en niveau. Er zijn Startpagina’s voor de vakgebieden Bloem & Styling, Dierverzorging, Groene Ruimte, Plant, Veehouderij, Paard en Voeding. Om invulling aan uw lessen voor studenten op niveau 1 te geven, bieden wij u de Startpagina Entree. 

De inhoud van een Startpagina is verdeeld in thema’s. Per thema vindt u de nieuwste modulen waaronder alle uitgaven uit de reeks KennisKiem voor uw vakgebied, video’s, animaties en verwijzingen naar nuttige websites. Voor ieder vakgebied zijn er Startpagina’s voor drie opleidingsniveaus. Zo is er een Startpagina voor niveau 2, een Startpagina voor niveau 3 en één voor niveau 4. Speciaal voor docenten is er per vakgebied een docentenpakket met daarin de Startpagina’s voor niveau 2, 3 en 4.

Inschrijven
Benieuwd naar de nieuwe Startpagina’s? Schrijf u nu in! In het aanvraagformulier geeft u aan welke Startpagina’s u graag wilt inzien. Na verzending van uw aanvraag, ontvangt u per mail een instructie om de gewenste Startpagina(‘s) te bekijken.

Wilt u de Startpagina's alvast bestellen? Dat kan! Licenties op de Startpagina’s zijn voor één jaar en zijn vanaf nu onder andere in onze webshop en via de schoolboekhandels te bestellen.