Startpagina Voeding nu beschikbaar!

dinsdag 11 jul. 2017
Startpagina Voeding nu beschikbaar!

Bent of kent u een MBO-docent Voeding, lees dan verder! De Startpagina’s Voeding zijn vanaf nu in onze webshop verkrijgbaar!

Lesmateriaal over bijvoorbeeld voedselveiligheid, productbereiding, microbiologie en kwaliteit in de sector. De Startpagina Voeding heeft het allemaal! Met de Startpagina’s Voeding hebben u en uw studenten per opleidingsniveau toegang tot onze digitale leermiddelen voor dit vakgebied. 

Afhankelijk van het niveau is de inhoud van de Startpagina’s ingedeeld in de volgende thema’s: (Voedsel)veiligheid, Kwaliteit in de sector, Productbereiding, Verbetertraject, Communicatie, Microbiologie, Producttechnologie, Ondernemen en Leidinggeven en Rekenen. Per thema vindt u modulen, video’s, animaties en verwijzingen naar nuttige websites.

De Startpagina’s Voeding zijn er voor drie opleidingsniveaus, namelijk voor niveau 2, niveau 3 en één voor niveau 4. Hiermee hebben uw studenten toegang tot het lesmateriaal dat ze voor hun opleiding nodig hebben. Voor docenten is er een speciaal docentenpakket met daarin de Startpagina’s Voeding voor niveau 2, 3 en 4.

Bent u benieuwd naar de Startpagina’s Voeding?
De Startpagina's Voeding zijn nu in onze webshop te bestellen. 

Wilt u meer weten over de Startpagina's? Klik hier voor meer informatie