Startpagina's MBO 2018-2019 nu te bekijken!

donderdag 01 mrt. 2018
Startpagina's MBO 2018-2019 nu te bekijken!

Met onze Startpagina’s voor het mbo heeft u in één overzicht dé digitale leermiddelen die u nodig heeft voor uw vakgebied. Bent u benieuwd naar de Startpagina’s voor komend schooljaar? Vanaf nu zijn ze gratis te bekijken. Vraag hier uw proeflicentie aan!

Met de proeflicentie heeft u zes weken toegang tot de studentenversie van de Startpagina van uw vakgebied. Zo kunt u zich rustig oriënteren op de inhoud. Nieuw is dat u en uw studenten toegang hebben tot één overzicht met alle beschikbare en meest actuele leermiddelen voor zowel niveau 2, 3 en 4. Dit is handig als u in uw lessen met studenten op meerdere niveaus werkt! Naast nieuwe leermiddelen bevatten de Startpagina's 2018-2019 een zoekfunctie waarmee u uw lesmateriaal gemakkelijker dan ooit vindt. Ook vindt u op de Startpagina's voor komend schooljaar interessant nieuws en tips! 

Er zijn Startpagina’s voor de vakgebieden Bloem, Groen en Styling, Dierverzorging, Groene Ruimte, Plant, Groen Grond Infra, Veehouderij, Paard en Voeding. Om invulling aan uw lessen voor studenten op niveau 1 te geven, bieden wij u de Startpagina Entree. 

Nieuwe docentenversie
Speciaal voor docenten is er voor schooljaar 2018-2019 een nieuwe docentenversie van de Startpagina's beschikbaar. Naast toegang tot de Startpagina van uw vakgebied heeft u als docent de beschikking over extra ondersteunend materiaal zoals overzichten, antwoorden en Powerpoints. De nieuwe docentenversies zijn vanaf 1 mei 2018 beschikbaar.

Vraag uw proeflicentie aan!
U kunt een proeflicentie op de Startpagina van uw keuze aanvragen door het aanvraagformulier in te vullen. Na verzending van uw aanvraag, ontvangt u binnen enkele dagen per mail een proeflicentie. Hiermee heeft u zes weken toegang tot de studentenversie van de Startpagina(‘s) 2018-2019 van uw keuze.

Willen u en uw team graag een vrijblijvende presentatie op maat over de Startpagina’s? Dat kan! Neem dan contact met ons op.