Wat verandert er op 1 augustus op het gebied van ons mbo-lesmateriaal?

dinsdag 27 jun. 2017
Wat verandert er op 1 augustus op het gebied van ons mbo-lesmateriaal?

Vanaf komend schooljaar kunt u als mbo-docent gebruik maken van onze nieuwe Startpagina’s per vakgebied en opleidingsniveau. Wat betekent dit voor u en uw studenten? Wij zetten het voor u op een rij.

  • De nieuwe Startpagina’s zijn de opvolger van de ECC. Dit betekent dat vanaf 1 augustus 2017 de ECC (met huidige Startpagina's incl. zoekmachines) niet meer beschikbaar is. 
  • Het lesmateriaal in de ECC is door docenten en/of vakdeskundigen op bruikbaarheid en actualiteit gescreend en - indien geschikt - op de nieuwe Startpagina's te vinden. 
  • Als uw studenten een licentie op een Startpagina hebben, kunnen ze bovendien nog een jaar gebruik maken van links vanuit uw ELO of eigen arrangementen naar bestaand ECC-lesmateriaal.
  • Vanaf 1 augustus 2017 kunt u gebruik maken van onze nieuwe Startpagina’s op maat. Met deze Startpagina’s hebben u en uw studenten toegang tot onze digitale leermiddelen per vakgebied en opleidingsniveau.
  • U vindt op een Startpagina relevant lesmateriaal en de nieuwste modulen waaronder alle uitgaven uit de reeks KennisKiem voor uw vakgebied, video’s, animaties en verwijzingen naar nuttige websites.
  • Er zijn aparte Startpagina’s voor mbo-niveau 2, 3 en 4 voor de vakgebieden Bloem, Dierverzorging, Groene Ruimte, Plant, Veehouderij, Paard, Voeding en Loonwerk. Om invulling aan uw lessen voor studenten op niveau 1 te geven, bieden wij u de Startpagina Entree. 
  • De Startpagina’s zijn te bestellen via onze webshopbestelformulier digitale leermiddelen MBO op deze website en via de schoolboekhandels. 
  • Licenties op de Startpagina’s zijn geldig voor schooljaar 2017-2018. Ze zijn voor de aantrekkelijke prijs van € 92,50 per Startpagina (per vakgebied/opleidingsniveau) (per student) te bestellen.
  • Voor docenten is er per vakgebied een speciaal docentenpakket met daarin de Startpagina’s voor niveau 2, 3 en 4 bijeen. Kosten hiervoor zijn € 125,00 per docent per schooljaar. ­­­­­­­­

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd welke mogelijkheden de Startpagina’s u bieden? Neem gerust contact met ons op via 0318-642992 of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze collega’s.