Word jij onze nieuwe collega?

donderdag 10 dec. 2020
Word jij onze nieuwe collega?

Wij zijn per direct op zoek naar een leermiddelspecialist. Ben (of ken) jij iemand met ruime ervaring in de educatieve wereld, dan ben jij misschien onze ideale nieuwe collega!

Over de functie

Als leermiddelspecialist ben je verantwoordelijk voor de totstandkoming van nieuwe leermiddelen, van eerste idee tot eindproduct. Je werkt nauw samen met docenten en ondernemers om precies te maken wat nodig is. Dat kan een complete lesmethode zijn, maar ook een e-learningmodule over een specifiek vakgebied of een maatwerktraject in opdracht van een AOC en/of opleidingsinstituut. Je werft en begeleidt auteurs, bewaakt planning en budget en zorgt voor de daadwerkelijke ontwikkeling van het les- of cursusmateriaal (zowel e-learningmodules als folio). We zijn een kleine, ondernemende organisatie met korte lijnen die snel kan schakelen. We hebben allemaal een brede rol, dus jouw inbreng wordt zeer gewaardeerd.

Over jou

We zoeken iemand met ruime ervaring in de educatieve uitgeverij; als projectleider, uitgever of een vergelijkbare rol die goed zelfstandig kan werken. Je weet jouw projecten - ook onder tijdsdruk - tot een goed einde te brengen, kan auteurs goed aansturen op tijd en kwaliteit, bent op de hoogte van vernieuwingen in het onderwijs en vindt het leuk je stempel te drukken op ons aanbod van producten en diensten. Je bent een enthousiaste, energieke collega die goed in ons team past. Affiniteit met de groene sector en ervaring binnen het MBO zijn een pré.

Over ons

Het Ontwikkelcentrum is een uitgever van leermiddelen voor groen onderwijs. Samen met docenten, ondernemers en onderzoekers ontwikkelen wij actuele en professionele leermiddelen voor groene opleidingen binnen vmbo, mbo, en cursus- en contractonderwijs. Thema’s als duurzaamheid en innovatie staan centraal in onze leermiddelen.

Reageren

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Neem dan contact op met Body Bosgra (b.bosgra@ontwikkelcentrum.nl, 06-36308718) of Evelien Delhez (e.delhez@ontwikkelcentrum.nl, 06-24470398).