Zet tijdig uw lessen klaar met het nieuwste lesmateriaal!

maandag 02 okt. 2017
Zet tijdig uw lessen klaar met het nieuwste lesmateriaal!

Met ingang van dit schooljaar zijn mbo-docenten van start gegaan met onze nieuwe Startpagina’s. Veel docenten maken hier gebruik van en geven invulling aan hun lessen met het nieuwste lesmateriaal voor hun vakgebied en opleidingsniveau. Met een licentie op een Startpagina is het dit schooljaar nog mogelijk om in eigen arrangementen of in de ELO gebruik te maken van ouder lesmateriaal uit de ECC. Vanaf 1 augustus 2018 gaan we volledig over op de Startpagina’s. Dit betekent dat links naar de ECC vanaf schooljaar 2018-2019 niet meer werken. 

Tip! Wij adviseren u om tijdig te starten met het aanpassen van uw arrangementen om zo te voorkomen dat vanaf schooljaar 2018-2019 links in uw lesmateriaal niet meer werken. Het aanpassen van uw arrangementen kunt u met onze Startpagina’s doen. Met de Startpagina’s heeft u in één overzicht al het beschikbare en meest actuele lesmateriaal voor uw vakgebied en niveau. U vindt er de nieuwste digitale modulen waaronder alle uitgaven uit de reeks KennisKiem voor uw vakgebied, video’s, animaties en verwijzingen naar nuttige websites. Al het lesmateriaal is arrangeerbaar, waardoor het eenvoudig in de leerlijn van uw opleiding is in te passen en in uw ELO kan worden klaargezet. Bent u benieuwd hoe u dit doet, binnenkort vindt u hier een stappenplan!

Ondertussen zijn wij al druk bezig met de ontwikkeling van de Startpagina’s 2018-2019. Deze zullen weer voorzien zijn van nieuw lesmateriaal om uw lessen vorm en inhoud te geven. Voor alle ins en outs hierover houdt u deze website in de gaten of schrijft u zich rechtsboven in voor de nieuwsbrief!

Vragen?
Heeft u nog vragen naar aanleiding van dit bericht of heeft u ondersteuning nodig bij het aanpassen van uw lesmateriaal? Neem contact met ons op via 0318-642992 of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze collega’s.