ROUTEBESCHRIJVING

Wij zijn gevestigd in het gebouw Plus Ultra op de campus van de Wageningen Universiteit.

Met het Openbaar Vervoer
Vanaf station Ede-Wageningen neemt u buslijn 88 richting Wageningen. Uitstappen bij halte ‘Bornesteeg’. U bent nu vlakbij de campus van de Universiteit Wageningen. Het Plus Ultra-gebouw is achter het Orion-gebouw te vinden.

Vanaf het busstation Wageningen neemt u buslijn 88 richting Ede. Uitstappen bij halte ‘Bornesteeg’. U bent nu vlakbij de campus van de Universiteit Wageningen. Het Plus Ultra-gebouw is achter het Orion-gebouw te vinden.

Met de auto (A12, zowel vanuit Utrecht als vanuit Arnhem):
(Indien u gebruik maakt van een navigatiesysteem, voer in in uw systeem: Bronland 12 - Wageningen (zonder toevoegingen) in.)

// Neem op de A12 de afslag 24 (Wageningen/Bennekom/Ede).
// Aan het einde van de afslag, bij de verkeerslichten richting Wageningen volgen (Doctor Willem Dreeslaan. Dit wordt later de Mansholtlaan).
// Na 3,4 kilometer neemt u de eerste afslag op de rotonde richting de Droevendaalsesteeg. U rijdt nu de campus van de Wageningen Universiteit op.
// Na 95 meter neem de eerste afslag links (de weg voor het Atlas-gebouw). U bent nu op Bronland.
// Voor het witte gebouw van Friesland Campina passeert u de busbaan en buigt de weg naar rechts. U rijdt nu evenwijdig aan de busbaan.
// Het tweede gebouw aan uw linkerhand is het Plus Ultra-gebouw. In dit gebouw bevindt zich ons kantoor. Voor de parkeergarage moet u nog even verder rijden.
// Voorbij het pand Plus Ultra neemt u de eerste weg naar links (voor Campus Plaza). U rijdt deze weg in. Het laatste pand aan de linkerzijde is de parkeergarage. De ingang is aan de achterzijde van het parkeergarage. U rijdt dus om de parkeergarage heen. U dient zich te melden bij de receptie middels de intercom.
   

Parkeren
Bij het gebouw Plus Ultra en Plus Ultra 2 is een parkeergarage te vinden.