LEERMIDDELEN VOOR CURSUS & CONTRACT

Naast leermiddelen voor het vmbo en het mbo bieden wij actueel en professioneel lesmateriaal voor diverse cursussen en trainingen binnen het cursus- en contractonderwijs. De leermiddelen van De Groene Wereld (nieuwe naam voor het Ontwikkelcentrum) zijn erop gericht docenten te ondersteunen bij het vorm en inhoud geven van de cursussen.Nieuw: e-learning IPM-Knaagdierbeheersing
Nu beschikbaar! | Aansprekende e-learning voor de cursus IPM-Knaagdierbeheersing (IPM-KBA)
Alle informatie & direct bestellen

Ervaring uit de praktijk: Theo Poels, docent Pluimvee- en varkenshouderij en cursusleider bij Yuverta over Knaagdierbeheersing IPM-KBA.

Lees hier de ervaring van Yuverta LLO

 

 

Nieuw: e-learning FloraVita
Voor het VBW (Koninklijke Vereniging Bloemist Winkeliers) hebben wij de elearning voor FloraVita ontwikkeltd. De training bestaat uit 6 modules, waarvan er 3 in een e-learning platform. De drie praktijklessen volgen de cursisten fysiek en onder begeleiding van echte professionals en worden verzorgt op diverse locaties in Nederland.
Lees hier meer over de didactische en technische kant van de e-learining FloraVita. 

FloraVita e-learning beroepsonderwijs 

Meer lesmateriaal voor het beroepsonderwijs
Andere voorbeelden van lesmateriaal dat geschikt is voor cursus- en contractonderwijs, zijn:

Net als het lesmateriaal voor het vmbo en het mbo is het lesmateriaal voor cursus- en contractonderwijs interactief van opzet. De papieren cursusboeken Uitvoeren gewasbescherming en Bedrijfsvoeren gewasbescherming zijn inclusief digitale module zijn. Ook zijn deze uitgaven volledig digitaal verkrijgbaar.  

 

Contact
Mocht u niet direct vinden wat u zoekt, heeft u vragen over materiaal voor uw cursisten? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Joris Derksen, accountmanager
Mail: j.derksen@ontwikkelcentrum.nl
Tel. : 0318-642992