Cursus- & contractonderwijs

Naast leermiddelen voor vmbo en mbo bieden wij actueel en professioneel lesmateriaal voor diverse cursussen en trainingen binnen het cursus- en contractonderwijs. Onze leermiddelen zijn erop gericht docenten te ondersteunen bij het vorm en inhoud geven van de cursussen.

Interactieve e-learning
Net als de leermiddelen voor het vmbo en mbo is het lesmateriaal voor cursus- en contractonderwijs interactief van opzet.

IPM-Knaagdierbeheersing
Aansprekende e-learning voor de cursus IPM-Knaagdierbeheersing (IPM-KBA)

>> Lees meer & direct bestellen
>> Docent Theo Poels over de e-learning

Nieuw: e-learning FloraVita
In samenwerking met het VBW (Koninklijke Vereniging Bloemist Winkeliers) ontwikkelden we de e-learning voor FloraVita. De training bestaat uit 6 modules, waarvan 3 online en 3 fysiek onder begeleiding van professionals. De fysieke praktijklessen worden verzorgd op diverse locaties in Nederland. Lees meer over FloraVita. 

FloraVita e-learning beroepsonderwijs 

Ook verkrijgbaar
Lesmateriaal dat ook geschikt is voor cursus- en contractonderwijs:

Uitvoeren en bedrijfsvoeren gewasbescherming
Iedereen die beroepsmatig gewasbeschermingsmiddelen koopt, toepast of onder zijn beheer heeft, moet minimaal in het bezit zijn van het vakbekwaamheidsbewijs Uitvoeren gewasbescherming. Met onze uitgaven Uitvoeren gewasbescherming en Bedrijfsvoeren gewasbescherming beschik je over alle benodigde lesstof. De uitgaven zijn zowel als cursusboek in combinatie met een online module, als volledig digitaal verkrijgbaar. Ga voor meer informatie naar onze webshop!

>> Naar de webshop

T-rijbewijs, voorbereiding theorie-examen
Onze uitgave ‘T-rijbewijs, voorbereiding theorie-examen’ bevat alle lesstof voor het theorie-examen van het T-rijbewijs, in combinatie met online oefenexamens.

>> Naar de webshop

Zakendoen in de Nieuwe Economie NextGen
De nieuwe economie draait naast financiële aspecten om ecologische en sociale aspecten. 21st century skills, zoals ondernemerschap, zijn essentieel. Iedere professional – in loondienst of niet – is een ondernemer. Met het lespakket Zakendoen in de Nieuwe Economie NextGen worden studenten op een eigentijdse manier klaargestoomd voor het denken en leven in de wereld van morgen.

>> Naar de webshop

Op zoek naar lesmateriaal voor jouw cursus?
Neem contact op met Joris! We bespreken graag de mogelijkheden.

Joris Derksen
j.derksen@degroenewereld.nl
0318-642992