Leermiddelen voor Groen, Grond en Infra

Het vakgebied Groen, Grond, Infra vraagt om doorzetters met technisch inzicht. Uw studenten moeten alles weten over de techniek van grote machines, over grond, gewassen en gewasbescherming.

Maar het vakgebied van Groen, Grond, Infra bevat ook een hele andere kant, namelijk de ondernemende richting.
Bijvoorbeeld de weg- en waterbouw of cultuurtechniek. Met onze leermiddelen brengt u uw studenten actuele kennis en vaardigheden bij voor het werken in de beroepspraktijk.

Groen, Grond en Infra

U vindt in onze collectie leermiddelen voor niveau 2, 3 en 4 voor de profielen:
• Medewerker agrarisch loonwerk
• Vakbekwaam medewerker agrarisch loonwerk
• Vakexpert agrarisch loonwerk
• Medewerker groen en cultuurtechniek
• Vakbekwaam medewerker groen en cultuurtechniek.

 

 

De Groene Wereld

U heeft op een aantal plaatsen vast al iets gelezen over “De Groene Wereld”. Dit is de nieuwe naam van onze organisatie die we in 2022 lanceren. Met De Groene Wereld slaat het Ontwikkelcentrum als organisatie een nieuwe weg in. Als gespecialiseerd ontwikkelaar van leermiddelen voor de groene sector verbinden we kennis en ervaring voor duurzaam leren.

We ontwikkelen moderne, uitdagende leermiddelen voor het vmbo, mbo én het bedrijfsleven.
In deze leermiddelen staat niet alleen het mooie groene beroep centraal. Ook bieden ze leerlingen, studenten en cursisten de juiste mix van kennis en vaardigheden in hun opleiding tot bekwame beroepsbeoefenaars. En onze leermiddelen enthousiasmeren de volgende generatie tot verduurzaming van de groene sector en de wereld.

De Groene Wereld