LEERMIDDELEN VOOR HET VMBO

Voor eigentijds en actueel lesmateriaal voor het vmbo groen, bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar digitaal lesmateriaal, lesboeken of een combinatie van beide. Het lesmateriaal van het Ontwikkelcentrum is erop gericht u als docent te ondersteunen bij het vorm en inhoud geven aan uw onderwijs op basis van het examenprogramma. Om zo samen uw leerlingen voor te bereiden op het examen en te helpen hun mogelijkheden te ontdekken en talenten te ontwikkelen.

Voor schooljaar 2021-2022 kunt u gebruik van onze twee methoden voor het vmbo:

Nieuw voor schooljaar 2021-2022
In navolging van de profieldelen is er nieuw lesmateriaal ontwikkeld voor de populaire keuzevakken Voeding, hoe maak je het? en Houden van Dieren. Hierin staat meer dan ooit de praktijk centraal. Voor alle informatie en een kijkje in het nieuwe lesmateriaal, klikt u hier


Ons lesmateriaal voor het vmbo is via onze webshop en via de schoolleveranciers te bestellen. Wilt u voor uw hele locatie of voor een grote groep een licentie op de digitale versie van de methode Profiel Groen bestellen, maak dan gebruik van ons Bestelformulier vmbo.  

Actueel

Meer actueel