METHODE PROFIEL GROEN

Profiel Groen is dé lesmethode die u helpt inhoud te geven aan het Profiel- én het Keuzedeel van het nieuwe vmbo-examenprogramma Profiel Groen. De methode bestaat uit vier Profielmodulen en veertien Keuzevakken. Alle modulen zijn als digitale en papieren module verkrijgbaar. Bij de Profielmodulen zijn docentenhandleidingen, toetsen en een Examentrainer beschikbaar. Ook wordt in de methode Profiel Groen aandacht besteed aan het onderwerp Loopbaanoriëntatie en –Begeleiding (LOB). Hiervoor is een speciaal werkboek beschikbaar.

Bij elke papieren module van Profiel Groen is een online Servicepagina (voorheen bekend als Startpagina) beschikbaar met interactieve extra’s waaronder video’s, animaties, infographics en links die bij het boek gebruikt kunnen worden.

Bij aanschaf van een papieren module heeft u twee jaar toegang tot de bijbehorende Servicepagina. Heeft u al lesboeken in huis, dan kunt u voor de extra Servicepagina een licentie per module in onze webshop bestellen.

Voordelen voor u

Complete methode voor het Profiel- en Keuzedeel van het nieuwe vmbo-examenprogramma Profiel Groen.

  • Blended: modulen zowel digitaal als op papier beschikbaar.
  • Papieren modulen inclusief twee jaar gratis toegang tot Servicepagina.
  • Flexibel in te zetten door de modulaire opbouw.
  • Maakt het u mogelijk om met meerdere niveaus te werken.
  • Sluit aan bij de belevingswereld van uw leerlingen door de afwisseling met interactieve elementen als video’s, animaties, games, links, vragen en opdrachten.
  • Extra docentenmateriaal voor de Profieldelen beschikbaar zoals docentenhandleidingen en toetsen.

Prijzen

  • Papieren module (inclusief tweejarige licentie Servicepagina met interactieve extra's) Profiel Groen: € 39,50 per module/per leerling
  • Digitale module Profiel Groen: € 23,75 per module/per leerling (licentie voor twee jaar)
  • Licentie Servicepagina met interactieve extra's: € 16,50 per module/per leerling (licentie voor twee jaar)

Hoe bestellen?

De methode Profiel Groen is in onze webshop en via de schoolleveranciers te bestellen. Voor licenties op de digitale modulen voor uw hele locatie of een grote grote groep, kunt u gebruik maken van ons bestelformulier voor het vmbo. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen.

Docentenondersteuning bij de methode Profiel Groen

Bij de methode Profiel Groen is extra ondersteunend materiaal voor docenten beschikbaar. Zo zijn bij de vier Profielmodulen van de methode Profiel Groen docentenhandleidingen beschikbaar. Bij de Keuzevakken zijn overzichten met de antwoorden op de vragen verkrijgbaar. Om hiervan gebruik te maken, dient u docent te zijn. U kunt het docentenmateriaal kosteloos aanvragen door dit formulier in te vullen. Na verificatie van de gegevens ontvangt u de gevraagde docentenmaterialen in uw mailbox.