Nieuwe editie Houder van honden en katten beschikbaar

Er is een nieuwe editie van de module Houder van honden en katten beschikbaar. U vindt de vernieuwde editie nu in onze webshop!

De module Houder van honden en katten, bestaande uit twee delen, bevat alle theorie bij het gelijknamige keuzedeel voor het mbo. De module is ook inzetbaar als cursusmateriaal voor cursussen die opleiden tot het bewijs van vakbekwaamheid Houder van honden en katten.

In najaar 2020 heeft de Groene Norm een nieuw examen voor het keuzedeel/CE Houder van honden en katten ontwikkeld. Bovendien hebben er recent aanpassingen in de wetgeving (Wet Dieren) plaatsgevonden. Om te borgen dat de module Houder van honden en katten deel A en B naadloos op het examen aansluit, is de inhoud geactualiseerd.

Hieronder vindt u de belangrijkste informatie op een rij:

  • De nieuwe editie is afgestemd op het nieuwste examen keuzedeel/CE Houder van honden katten van de Groene Norm (nu Examenservices).
  • De module is geactualiseerd op basis van de meest recente wijzigingen op het gebied van wet- en regelgeving.
  • De grootste wijzigingen zijn te vinden in de hoofdstukken H3 Wet- en regelgeving, H5 Gedrag en socialisatie van honden, H6 Gedrag en socialisatie van katten, H7 Huisvesting en verzorging, H9 Voeding en H13 Gezondheid.
  • Bij de nieuwe inhouden zijn nieuwe vragen ontwikkeld.
  • Ook de nieuwe editie 2021 is in boekvorm incl. digitale module en als losse digitale module beschikbaar.
  • Voor een aantrekkelijke prijs zijn de modulen vanaf schooljaar 2021-2022 ook verkrijgbaar in combinatie met de Startpagina Dierverzorging en de combi-Startpagina Dier. Lees meer.

Gebruikt u op dit moment de module Houder van honden en katten in uw lessen en/of cursus? Via de digitale module hebben u en uw studenten ook de beschikking over de nieuwe editie 2021. Zo bent u verzekerd van de meest up-to-date lesstof ter voorbereiding op het examen.

Meer informatie & direct bestellen

Wilt u meer informatie over de nieuwe editie van Houder van honden en katten of direct bestellen, ga dan naar onze webshop. Heeft u vragen, neem dan contact met onze collega Joris Derksen via 0318-642992 of j.derksen@ontwikkelcentrum.nl. ­