VERNIEUWDE METHODE PROFIEL GROEN

De methode Profiel Groen is vernieuwd! Dit is dé lesmethode om uw leerlingen optimaal voor te bereiden op het theorie- én het praktijkdeel van het CSPE.

  • 100% CSPE garantie
  • Praktijk centraal
  • Optimaal gemak voor u en uw leerlingen
  • Doorlopende leerlijn: vmbo onderbouw – vmbo bovenbouw – mbo
  • Nu beschikbaar


 


Profiel Groen, de vernieuwde editie

Voor schooljaar 2020-2021 is het Profieldeel van de methode Profiel Groen volledig vernieuwd. Bekijk de video en maak in één minuut kennis met alle vernieuwingen die de nieuwe editie te bieden heeft. 


De methode bekijken?

Nieuwsgierig naar de vernieuwde editie van de methode Profiel Groen? Ga direct naar onze webshop. In onze webshop krijgt u een indruk van het blended lesmateriaal. Zo vindt u bij ieder werk- en informatieboek een inkijkexemplaar van het papieren lesmateriaal van de betreffende profielmodule. Bent u benieuwd naar het digitale lesmateriaal? Vraag dan een proeflicentie aan op de online omgeving van de profielmodule van uw keuze met al het digitale lesmateriaal! Vraag dan een proeflicentie aan op de online omgeving van de profielmodule van uw keuze met al het digitale lesmateriaal! U neemt hiervoor contact met ons op via support@ontwikkelcentrum.nl

 

 

De methode Profiel Groen

100% CSPE garantie
Met de vernieuwde editie van de methode Profiel Groen bent u verzekerd van een mooi resultaat. Uw leerlingen worden optimaal voorbereid op het theorie- én op het praktijkdeel van het CSPE van Profiel Groen.

Praktijk centraal
Aandacht voor de praktijk. Hier staat de vernieuw­de methode Profiel Groen voor. Met de vernieuwde editie zijn uw leerlingen minstens 60% - 75% van de tijd bezig met de praktijk! Uw leerlingen werken met behulp van de nieuwe werkboeken vraaggestuurd de essentiële theorie door. Ook vindt u bij iedere profielmodule een breed en gevarieerd aanbod praktijkopdrachten die bij de theorie aansluiten.

Optimaal gemak voor u en uw leerlingen
De vernieuwde editie van de methode Profiel Groen heeft een vaste omvang en structuur. Dit maakt het werken met de methode eenvoudig. Door de vaste omvang van ieder hoofdstuk en les weet u als docent precies waar u aan toe bent. Dit draagt bij aan een overzichtelijke, strakke planning. Ook zorgt dit ervoor dat lessen gemakkelijk overdraagbaar zijn.

Doorlopende leerlijn: vmbo-onderbouw – vmbo bovenbouw – mbo
Werkt u met de methode Expeditie Groen in de onderbouw? De vernieuwde editie van de methode Profiel Groen sluit hier naadloos op aan. Dit biedt u een doorlopende leerlijn van de onderbouw, naar de bovenbouw van het vmbo en naar het mbo.

 

Flexibilteit & Keuzevrijheid

De methode is blended - een mix van papier en digitaal - en volledig digitaal beschikbaar. U bepaalt hoe u uw lessen vormgeeft en welke manier van lesgeven het best bij u en uw leerlingen past.  

 

Uw voordelen op een rij

  • 100% CSPE garantie
  • Praktijk centraal
  • Optimaal gemak voor u en uw leerlingen
  • Doorlopende leerlijn: vmbo onderbouw – vmbo bovenbouw – mbo