testimage

Leermiddelen op maat

Om goed onderwijs te kunnen bieden is het belangrijk dat de leermiddelen actueel en professioneel zijn én dat ze aansluiten bij jouw onderwijspraktijk. Voor het ontwikkelen en vernieuwen van onze leermiddelen werken we altijd nauw samen met docenten uit het groen onderwijs en deskundigen uit de beroepspraktijk. Daarbij maken we gebruik van nieuwe technologische mogelijkheden op het gebied van e-learning en interactiviteit. Visualisering van de beroepspraktijk heeft daarbij een centrale plaats.

Maatwerk
Sluit ons aanbod niet volledig aan bij jouw situatie of vind je niet wat je zoekt? We bespreken graag de mogelijkheden! Wellicht kunnen we onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen van leermiddelen én ons aanbod, zoals onze nieuwe online leeromgeving, combineren met jouw inhoudelijke kennis en wensen.

>> Neem contact op!

Inspiratie
In samenwerking met het VBW (Koninklijke Vereniging Bloemist Winkeliers) ontwikkelden we de e-learning voor FloraVita. De training bestaat uit 6 modules, waarvan 3 online en 3 fysiek onder begeleiding van professionals.

>> Lees meer over FloraVita

FloraVita e-learning beroepsonderwijs