DIT IS ONS VERHAAL

Het Ontwikkelcentrum gaat verder als De Groene Wereld. Al bijna 30 jaar spelen we met het Ontwikkelcentrum een belangrijke rol bij de ontwikkeling van leermiddelen voor de groene sector. Voor het vmbo, mbo en cursus- en contractonderwijs. Met De Groene Wereld slaat het Ontwikkelcentrum als organisatie een nieuwe weg in.


Waar staan wij voor?
Een leefbare, duurzame wereld voor iedereen! Voor deze uitdaging staat de wereld. De groene educatieve sector speelt hierin een belangrijke rol. De behoefte aan vakbekwame beroepsbeoefenaars is groter dan ooit. Als De Groene Wereld dragen wij hieraan bij met aantrekkelijke, kwalitatieve leermiddelen voor het vmbo, mbo en cursus & contractonderwijs.

 

Wat doen wij?
Wij verrijken en didactiseren kennis tot modulaire, aansprekende leermiddelen waarmee leerlingen, studenten en cursisten opgeleid kunnen worden tot bekwame beroepsbeoefenaars, waarin het mooie groene beroep centraal staat. Leermiddelen die enthousiasmeren voor de verduurzaming van de groene sector en de wereld.

Wij werken altijd nauw samen met docenten uit het groene onderwijs en met deskundigen uit het bedrijfsleven. Wij maken gebruik van nieuwe technologische mogelijkheden op het gebied van e-learning, visualisering van de beroepspraktijk en interactiviteit. Met als doel het beschikbaar stellen van producten en diensten die aansluiten bij de wensen en behoeften van het onderwijs en de lerende.


Onze missie
Als gespecialiseerde ontwikkelaar van leermiddelen voor de groene sector, verbinden wij kennis en ervaring voor duurzaam leren.


De Groene Wereld op TV

De Groene Wereld willen wij graag van de daken schreeuwen. Wij hebben over onze missie verteld in het TV-programma ‘Nederland Beleeft!’ van RTL4. Kijkt u mee?

 

Contact
Heeft u vragen over leermiddelen voor uw organisatie? Ga naar onze website voor meer informatie. Of neem contact op met ons: info@ontwikkelcentrum.nl of tel: 0318-642992.