LEERMIDDELEN VOOR HET MBO

Met onze leermiddelen voor het mbo kunnen we u uitstekend ondersteunen bij zelfstandig werken en afstandsonderwijs. We bieden leermiddelen voor de volgende sectoren:

Ontwikkelcentrum Catalogus 2022-2023

In onze catalogus mbo 2022–2023 vindt u de bestelgegevens van ons actuele aanbod.

Daarnaast bieden we leermiddelen voor cursus- en contractonderwijs. Om invulling aan uw Entree-opleidingen te geven, kunt u gebruikmaken van de Startpagina Entree

 

NIEUW: methode Animalis 
Vanaf schooljaar 2022-2023 kunnen u en uw studenten aan de slag met de nieuwe methode Animalis! Als docent bereidt u studenten voor op een toekomstige baan in de dierverzorging en paraveterinair. Met de multimediale methode Animalis geeft u en uw studenten daarbij maximale ondersteuning. Het biedt een grondige, praktische voorbereiding op het examen én het werken in de beroepspraktijk. De combinatie van aansprekende voorbeelden en gevarieerde werkvormen brengt het toekomstige beroep tot leven.

Nieuwsgierig?
>> Bekijk de methodewijzer
Methode Animalis - hele pakket laptop + werkboeken

Startpagina’s en losse modules
Digitale leermiddelen staan centraal in ons assortiment. Niet alleen biedt het een meerwaarde wat betreft interactiviteit en actualiteit, ons digitale lesmateriaal is uitermate geschikt voor afstandsonderwijs. Hierdoor is het lesmateriaal op elk moment, elke locatie en elk device beschikbaar.

Alle op de kwalificatiestructuur (HKS) gebaseerde modules zijn los of als onderdeel van een Startpagina beschikbaar. Daarnaast zijn de meeste modules ook in boekvorm te bestellen. Extra voordeel is dat de papieren versie een activatiecode bevat die toegang geeft tot de digitale versie van dezelfde module.


Actueel en professioneel lesmateriaal
De ontwikkelingen in de groene sector volgen elkaar in een hoog tempo op. Wij werken daarom continu aan actueel en professioneel lesmateriaal waarmee u uw studenten optimaal kunt voorbereiden op het examen en op het werken in de groene sector.


Contact
Wij hopen dat de mbo-catalogus u helpt bij de te maken keuzes voor schooljaar 2022–2023. Heeft u vragen of ondersteuning nodig? Mail of bel onze accountmanager, Joris Derksen. Mail: j.derksen@ontwikkelcentrum.nl of tel.: 0318-642992. 

 

 

Logo De Groene Wereld

Het Ontwikkelcentrum gaat verder als De Groene Wereld. Al bijna 30 jaar spelen we met het Ontwikkelcentrum een belangrijke rol bij de ontwikkeling van leermiddelen voor de groene sector. Voor het vmbo, mbo en cursus- en contractonderwijs. Met De Groene Wereld slaat het Ontwikkelcentrum als organisatie een nieuwe weg in.

>> Lees meer over onze missie en visie